Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsenMensen die tegenwoordig meubels kopen gaan niet meer gewoon naar de winkel en zoeken iets uit…Nee ze gaan eerst het internet af om inspiratie op te doen. Op onze website bieden we veel inspiratie. Van leuke blogs tot pagina’s vol met producten, wij hebben het allemaal! Een advertentie plaatsen bij ons is dan ook een goed idee!

KijkopMeubelen.nl heeft bijna 22.500 unieke bezoekers per maand en samen bezoeken zij ongeveer 200.000 pagina’s! Dat is een goede reden om bij ons te adverteren.

Advertentie plaatsen | Mogelijkheden

Adverteren op KijkopMeubelen.nl is mogelijk op verschillende manieren. We zijn nog druk aan het uitbreiden maar hieronder vind je alvast de eerste mogelijkheden. Heb je zelf andere ideeën? Dan horen we die natuurlijk ook graag!


Gastblog schrijven

blog schrijvenWe hebben een uitgebreid blog waar ook jouw blog kan komen te staan! In dit blog kan je meer vertellen over jou dienst of product en links plaatsen naar jouw website.

Voorwaarden:

  • Minimaal 300 woorden
  • Unieke content
  • Minimaal 1 afbeelding

Wij zullen het blog ook promoten op Facebook waar we ruim 8000 volgers hebben.

Kosten: €99,-


Producten plaatsen

We hebben verschillende pagina’s waar we producten uitlichten voor onze bezoekers. Een voorbeeld is deze pagina’s met allerlei soorten stoelen: Productpagina stoelen

Dit is een plek waar we ook uw producten uit kunnen lichten. Benieuwd welke producten we nog meer kunnen uitlichten? Kijk dan even in ons menu onder ‘Meubels’.

StoelVoorwaarden:

  • Duidelijke productfoto (217px x 217px)
  • Keuze uit 1 maand of 3 maanden
  • Mogelijkheid tot extra tekst

Kosten:
1 maand: €30,-
Met aanvullende tekst: €45,-

3 maanden: €75,-
Met aanvullende tekst: €120,-


Banners

We hebben veel verschillende pagina’s waarmee we verschillende doelgroepen aanspreken. Wilt u een banner plaatsen op een van deze pagina’s of meerdere pagina’s? Dat is ook mogelijk! Neem daarvoor contact op met ons zodat we een mooi aanbod op maat kunnen maken.

Wilt u graag een banner plaatsen maar heeft u nog geen banner? Dan hebben wij ook mogelijkheden om die voor u te maken.


U wilt adverteren? Klik hier om contact met ons op te nemen!


*Deze prijzen zijn exclusief BTW

Interieur