De nieuwste trend in interieur wereld; Newstalgia

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

“Het gaat allemaal om het blenden van traditionele en moderne stylen bij elkaar” zegt de creative director van Lulu&Georgia – een huis decor bedrijf uit de Verenigde Staten. Deze stijl interieur design geeft leven aan het oude en betekenis aan het nieuwe. In dit artikel zal je lezen over het iconische interieur design; Newstalgia.

New year, old me 🙂

Newstalgia staat voor the new nostalgia, of te wel “de nieuwe nostalgie.”
,,Een gevoel dat verlangt naar iets bekends, maar ook iets fris” zegt the Forbes India en mocht dat nou net het geen zijn wat wij nodig hebben in 2023.

De jaren zijn zo snel voorbij gegaan, wie had ooit gedacht dat je nu zou zijn waar jij nu bent. Door alle trends die voorbij vlogen hebben wij onszelf een beetje verloren. Meeste mensen zochten steeds naar iets nieuws om zo het verleden achter te laten, maar het is juist ons verleden dat ons heden maken in andermans ogen. Dat euforisch gevoel als jouw favoriete zanger of zangeres voor jouw staat, dat wil je voelen als jij je huis binnen loopt.

Een huis is geen thuis

Jouw huis is een stukje jou, dit is de plek waar jij jezelf hoort te zijn. Waar jij je vrij hoort te voelen, thuis. Door het ontwerpen van een heerlijk balans tussen jeugd herinneringen en maken van nieuwe herinneringen, ben je al een stukje verder in het creëren van de perfecte leefomgeving. Combineer dan bijvoorbeeld dat oude walnotenhout kastje wat opa en oma in de woonkamer hadden staan met allemaal spelletjes, samen met een gloednieuwe ronde sta-lamp om zo vorm te geven aan die saaie witte muur (waar je een schilderij abstract schilderij kan hangen).

Zo zijn er talloze ideeën en manieren om jouw huis een thuis te maken, maar hoe weet je nou of dit interieur bij jou past?

Eindeloze manieren

Stel je nou eens voor, je gaat samenwonen met de partner van je dromen. Hij/zij/hen houd van een warme uit straling en jij houd het liever licht en simpel dan is een interieur als dit de perfecte tussen weg.

Maar stel nou, jouw partner wilt industrieel, jij houdt van simpel en beide houden jullie van een strak huis. Wellicht is dit dan een optie.
Gooi er een oude bank van vroeger bij en daar heb je hem. Newstalgia.

Maar misschien houd je niet van te retro, of te strak en wil jij je gewoon welkom voelen.

Zoals ik je vertelde in dit artikel, Newstalgia geeft leven aan het oude en betekenis aan het nieuwe. Dit creëert de perfecte leef omgeving, het is duurzaam en hip. Dus ren niet naar de winkel, ren naar de kringloop of de oude garage box van je ouders en maak van jouw huis een thuis.

Newstalgia badkamer met groene tegels, goude details en een vintage uitstraling.

De nieuwste trend in interieur wereld; Newstalgia was last modified: januari 11th, 2023 by KijkopMeubelen.nl