Dutch design week Eindhoven

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Dutch design logo21 oktober 2017 gaat de Dutch Design week Eindhoven weer van start! De Dutch Design week duurt tot 29 oktober. Ga jij er ook naar toe? Op 100 locaties met meer dan 2500 designers presenteert DDW experimenten, ideeën en oplossingen. Wel 9 dagen lang! Deze week is ideaal als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie.

DDW Is het grootste designevenement in Noord Europa en per jaar komen er meer dan 295.000 bezoekers. Het evenement onderscheid zich van andere evenementen omdat het zich concentreert op de toekomst. Hoewel er van alles aan bod zal komen gaat bijzondere aandacht uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Het thema van dit jaar is ‘stretch’, daarmee wil DDW zowel de deelnemers als het publiek aanmoedigen om zich in te spannen en uit de comfortzone te stappen. Door de geest te ‘stretchen’ ontstaat er ruimte voor nieuwe innovaties.

Dutch Design week

Missie en Visie Dutch Design week

Onze wereld veranderd in topsnelheid en voor al deze innovaties zijn ook passende oplossingen en inventieve antwoorden nodig. DDW gelooft in het probleemoplossend vermogen van de ontwerpers.

De missie en visie van de Dutch Design week bestaat uit 3 delen.

  1. Een podium bieden aan ontwerpers met een Dutch design mentaliteit
  2. Kansen bieden aan ontwerpers
  3. Talentontwikkeling

Een Dutch Design mentaliteit heeft te maken met oplossingsgericht denken, functioneel, vrijdenken, brutaliteit, eigenzinnigheid maar ook de bereidheid om aandeelhouders serieus te nemen en te betrekken in alle processen. Het is een mentaliteit niet per definitie een nationaliteit. Meer hierover kun je vinden op deze pagina.

Praktische informatie

Tickets

Om aanwezig te kunnen zijn bij de Dutch Design week heb je een ticket nodig! Zonder een DDW ticket kun je niet overal bij zijn. Er zijn wel onderdelen die tegen betaling bezocht kunnen worden.

Als je een DDW ticket online koopt kost het €19,- en als je hem aan de deur koopt kost het €19,50. Ben je tussen de 12-18 jaar of een student? Dan kun je online voor €11,50 een ticket kopen en aan de deur voor €12,50

Klik hier voor meer informatie over de tickets

Programma

DDW heeft een uitgebreid programma! We raden aan om zeker van te voren even het programma te verkennen zodat je precies weet waar wat plaats vind. Het programma kunt u hier vinden.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Schroom dan niet maar neem contact met ons op.

Dutch design logo

 

Dutch design week Eindhoven was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *