Garantie meubels bij faillissement?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

garantie meubelsU zult zich afvragen hoe het mogelijk is om toch nog garantie meubels te krijgen wanneer het meubelbedrijf failliet is. Wij kwamen een klant tegen met dit probleem!

Garantie meubels? Maar meubelwinkel is failliet..

Het probleem van de garantie op meubels bij een failliet bedrijf is iets wat we in ons meubelreparatie bedrijf steeds vaker tegenkomen. De garantie van de winkelier is komen te vervallen vanwege een faillissement. Tegenwoordig sluiten steeds meer bedrijven hun deuren en dat is een probleem. Heeft u bijvoorbeeld een bankstel gekocht waarbij de zitting zachter is geworden of een veer is gebroken? Dan wordt het pas een echt probleem als u er achter komt dat de meubelwinkel failliet is en u zelf voor de kosten moet opdraaien!

Onze klant

Wij hadden een klant waarbij de donzen vulling van de zitkussens via de stoffering naar buiten kwam. Deze mevrouw kwam er achter dat de winkel failliet is gegaan en op die manier is ze bij ons terecht gekomen.

Verschillende oplossingen

Voor haar bank hadden we verschillende oplossingen. Bijvoorbeeld de donzen vulling van stevig tijk of latexmengeling te voorzien. Het was ook mogelijk om de vulling in zijn geheel te vervangen door een vaste kern. Een voordeel hiervan is dat de losse vulling ook niet dagelijks hoeft te worden opgeklopt.

We raakten in gesprek met de klant en ze vertelde dat ze ging problemen om haar kosten op te geven bij de rechtsbijstand verzekering. Wij waren een beetje verbaasd en we waren niet zeker of dat mogelijk was. We maakten een keurige offerte voor deze klant en zij is daar mee naar de rechtsbijstand gegaan.

Niet lang daarna kregen we al een telefoontje dat de schade werd vergoed door de rechtsbijstand verzekering en dat wij de opdracht mochten uitvoeren.

Garantie meubels kwijt door faillissement? Stap naar uw rechtsbijstandverzekering!
Mocht u een probleem hebben met uw failliete leverancier dan zou ik het probleem voorleggen aan uw rechtsbijstandverzekering! Wie weet heeft u net zo’n goede rechtsbijstandverzekering als deze mevrouw, zodat de klacht toch nog kosteloos door Meubelreparatie-Nederland kan worden opgelost.

 

Wilt u uw meubels door ons laten herstellen?

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op om u een voorstel te doen
 • Uw E-mail*Waar wij u op kunnen bereiken
  0
 • Uw Naam*Uw volledige naam
  1
 • Telefoonnummer*Voor eventuele vragen
  2
 • Uw Bericht*Waar kunnen wij u mee helpen?
  3
 • 4
 • Wees gerust! Wij houden ook niet van spam en gebruiken uw gegevens alleen om u een vrijblijvend voorstel te doen. Beloofd! * Deze gegevens hebben wij minimaal van u nodig om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen.
  5

 

 

Garantie meubels bij faillissement? was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *