Humor om te lachen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Humor om te lachen Laatst vertelde ik u dat ik een goede grap wel kan waarderen. Toen moest ik denken aan de grappen die ik verzamel, die ook met stoelen en banken te maken hebben. En vervolgens dacht ik dat het weer tijd werd om wat van die grappen met u te delen. Dat mag wel weer een keer na alle trends die we de afgelopen maanden hebben doorgenomen, toch? Daar gaan we!

Schoonmoeder

Zo zat ik laatst te kletsen in de tuin met een buurman, heerlijk in het zonnetje op onze lounge set. We hadden het over allerlei zaken, en op een gegeven moment ging het over die mooie klassieke houten leunstoel die bij hem op zolder staat. En toen bood ‘ie die stoel aan voor mijn schoonmoeder. Voor mijn schoonmoeder! Nou, ik moet zeggen, het is echt de beste ruil ooit!

Yankee

Wist u trouwens dat ik tijdens mijn studietijd op een terras heb gewerkt? Hartje Amsterdam, en ik maar zeulen met de drankjes. Allemaal toeristen natuurlijk, onderuit gezakt op de terrasstoelen, en op een gegeven moment vraagt er een Amerikaan ‘hey boy, can I have a whiskey on the Rocks?’. Een beetje arrogante Yankee. Maar ja, ik kan ook bijdehand zijn, dus ik vraag ‘m ‘why don’t you drink it here, sir?’

Korter

Dan wat kortere, die niet echt met meubels te maken hebben, sorry!
Mijn kinderen hadden ontbijt op bed gemaakt; dat hadden ze beter in de keuken kunnen doen. Mijn vrouw zegt dat ik de wc bril naar beneden moet doen; ik vroeg me al af waarom ze ‘m mee naar boven had genomen. Ik heb mijn kinderen geleerd dat ze bij alles wat ze doen echt 100% moeten geven; behalve bij de bloedbank dan. Mijn zoon zat gevangen in het lichaam van een vrouw; tot aan de bevalling en ik vader werd!

Nog korter

Veel mensen laten hun huisdieren bij hen in bed slapen, ik ook; vond mijn goudvis niet leuk. Ik moest laatst een examen halen; dus mijn ex maar gebeld voor wat tips inzake bedriegen. Gehoord van dat restaurant op de maan? Prima eten, maar geen atmosfeer.

Zo dat was het, ik ben weer mijn grappen kwijt. Maar hopelijk laat u het weer eens lekker lachen, er is al genoeg ellende in de wereld!

Humor om te lachen was last modified: augustus 31st, 2022 by Kim Sneijder