Je meubels thuisbezorgd met Brenger!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Brenger logoKoop jij ook wel eens meubels online of op Marktplaats? De kans is groot dat je dan in een straal van een paar kilometer rondom je huis zoekt. Zonde! Want wie weet staat jouw droombank wel aan de andere kant van het land! Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken hoe je het thuiskrijgt, want nu is er Brenger.nl! Brenger laat jouw spullen thuisbezorgen door koeriers die toch al jouw kant op rijden. Er rijden dagelijks 1.000.000 bestelbusjes in Nederland die vaak maar (deels) gevuld zijn en leeg terugrijden. Wij koppelen deze busjes aan de transportverzoeken van particulieren. Makkelijk, goedkoop en ook nog eens duurzaam!

Bezorging Marktplaats, veilingen en meubelzaken

Brenger is er niet alleen voor bezorging van Marktplaats artikelen, maar ook voor online veilinghuizen zoals Onlineveilingmeester en Troostwijk Veilingen. Verder zijn er verschillende meubelzaken die gebruik maken van Brenger als bezorgservice. Iets vergeten bij een verre vriend? Ook dat kan je via Brenger weer thuis krijgen.

Hoe werkt Brenger?

Thuisbezorgen van een stoelHet is erg makkelijk. Je plaatst in een paar simpele stappen je opdracht door het ophaal- en afleveradres in te voeren. Je ziet dan direct de prijs en koeriers kunnen vervolgens reageren op jouw opdracht. Jij kiest een koerier en spreekt de exacte tijd af. Zodra jij aangeeft dat je spullen goed zijn afgeleverd, ontvangt de koerier zijn beloning. Je hoeft dus geen tijd en moeite meer te steken in het huren van een busje of zelf een stuk te rijden. Blijf lekker thuis en laat het bezorgen!

Wat kun je allemaal vervoeren via Brenger?

Je kunt beter vragen: wat niet? Brenger richt zich voornamelijk op grote spullen maar ook vergeten telefoons, scripties en harde schijven zijn in het verleden al vervoerd door brengers. Er zijn drie categorieën waar je uit kunt kiezen als je een opdracht plaatst (formaat tas, formaat auto en formaat busje), welke allemaal zijn gespecificeerd door maximale afmetingen.

Ben jij vaak op de weg te vinden en wil je iets bijverdienen?

Witte tafel die in bezorgbus gezet word. Kijk dan of er een opdracht op jouw route ligt of schrijf je in als brenger: zoeken/inschrijven

Enthousiast geworden over dit concept?

Bekijk hier de website of neem contact op via 085-8881124 of info@brenger.nl

Je meubels thuisbezorgd met Brenger! was last modified: april 24th, 2018 by KijkopMeubelen.nl