Kussens reinigen? Laat ons het regelen!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Kussens reinigenHeb je prachtige kussens maar zijn deze aan een reinigingsbeurt toe? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geen gesjouw met kussens, gedoe met hoezen verwijderen of jezelf druk te maken over het vervoer. Wij regelen de kussens reinigen van begin tot eind! Hoe makkelijk is dat? En voor het geld hoef je het ook niet te laten!

We komen bij u thuis en zorgen dat je kussens er weer pico bello uitzien. Tuinkussens, caravankussens, bankkussens en zelfs bootkussens kunnen wij voor je reinigen. Staat jouw kussen er niet tussen? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen.

Zelf kussens reinigen

Geurtjes verwijderen doe je met Textile Refresher!
Wil je liever zelf aan de slag gaan met het reinigen van kussens? Dan kan dat natuurlijk! Zelf reinigen is beter dan helemaal niet reinigen. Het reinigen van de kussens kun je doen met onderhoudsmiddelen die je ook kunt gebruiken voor stoffen meubels. De Cleantex en de refresher zijn echte aanraders voor vieze luchtjes. Hardnekkige vlekken kun je met de powercleaner aanpakken.

Kussens reinigen overlaten aan de specialist

Vind je dat je wel genoeg tijd hebt besteed aan het schoonmaken en laat je de kussens reinigen liever over aan een professional? Dan kunnen wij je helpen! Wanneer je zelf aan de slag gaat is er een kans op een teleurstellend resultaat terwijl de specialist precies weet waar hij mee bezig is.

Er wordt gebruik gemaakt van de beste reinigingsmachines en daarnaast maken we alleen gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Elk kussen is anders en daarom maken we ook gebruik van verschillende reinigingsmethodes zoals:

  • Koolzuur methode
  • Foam methode
  • Dieptereiniging methode
  • Vapor methode
  • Stoom methode
  • Chemisch reinigen

Vrouw met haar duim omhoogKortom voor elk soort vervuiling hebben wij de juiste methode!

De beste keuze die je hier kan maken is ons inschakelen! Voor het geld hoef je het niet te laten. Kussens reinigen kan al vanaf 99 euro. Je hoeft niet te slepen met de kussens want wij koen dat graag ter plaatse doen.

Wil je voor 99 euro zelf aan de gang of toch maar liever ons inschakelen? De meeste mensen bellen of mailen direct om een afspraak te maken 🙂


Kussens reinigen? Laat ons het regelen! was last modified: juli 12th, 2018 by KijkopMeubelen.nl