Laat u hart spreken!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Protect bij de Russische ambassade | Laat u hart sprekenWat zou u doen, als u halsoverkop uw huis moet verlaten, als dat veilige thuis niet langer veilig is? Wat zou u doen als uw dorp in puin wordt geschoten door bommen en granaten, u op de vlucht moet en u niet weet wanneer u ooit weer teug kan?

Contact

Wat zou u doen, als dat grote buurland, met al zijn tanks en raketten opeens uw thuisland binnenvalt? Als alles wat normaal leek, niet meer normaal is? Wat zou u doen, als u niet weet hoe het met uw familie aan de andere kant van het land is, als er geen contact meer is met vrienden?
Wat zou u doen?

Democratie

Wat zou u doen, als uw leven bedreigd wordt, om niks, om een illusie van een megalomane president van datzelfde buurland? Als die waanzinnige president zijn hebberige ogen op uw land heeft gericht, en vindt dat u wel even naar zijn pijpen kan gaan dansen. Als die gek vindt dat democratie onzin is, dat hij toch echt wel beter weet wat goed is voor u, voor uw gezin, voor uw stad, voor uw land.
Wat zou u doen?

Paniek

Wat zou u doen als u dat allemaal niet ver hier vandaan zou zien gebeuren? Als u op televisie dood en verderf ziet, vluchtende mensen, paniek in de straten. Wat zou u doen, als u weet dat miljoenen mensen hun huis hebben moeten verlaten, niets meer hebben, anders dan de spullen in een paar koffers. Allemaal vanwege die idiote president van de buren.

Wat zou u doen?

Giro 555

Nou, u kunt iets doen. Geef NU aan Giro555, steun de actie voor Oekraïne van de gezamenlijke hulporganisaties. Geef gul, laat uw hart spreken!

Laat u hart spreken! was last modified: maart 8th, 2022 by Kim Sneijder