De laatste woontrends

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

woontrendsAls de herfst weer haar intrede maakt, is het tijd om ook weer eens de woonkamer een flinke beurt te geven. In plaats van de koele kleuren voor de zomer, gebruiken we in de koude maanden juist warmere kleuren. Naast het aanpassen van kleuren is het ook tijd om weer eens naar de laatste trends te kijken. Wat zijn nu de woontrends op dit moment?

De laatste woontrends van dit moment: tartan

Tartan is op dit moment erg populair. Maar wat is tartan nu eigenlijk? Tartan is een motief dat voor veel mensen ook bekend is als de Schotse ruit. Je vindt tartan op allerlei accessoires, zoals bijvoorbeeld op kussens, lampenkappen en tafelkleden. Te veel tartan kan overheersend worden. Zorg daarom dat je accessoires niet te veel bedekt zijn met tartan. Als je bijvoorbeeld sierkussens koopt met een leuke afbeelding of een beetje bedekt met tartan, dan geef je een winterse sfeer aan je woonkamer.

Klaar met je saaie bank?

We hebben onze woonkamer nu een leuke tint gegeven met accessoires als sierkussens. Maar onze bank staat er nog net zo bij als vanouds. Hoe geven we die nu een leuke en sfeervolle winterse tint? Heel simpel eigenlijk. Drapeer eens een mooi dierenvel over de leuning van je bank. Dit zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling! Maar pas op: het wordt nu wel heel verleidelijk om op die lekkere warme bank te blijven hangen. Er zijn heel veel verschillende dierenvellen. Elk dierenvel heeft weer een andere uitstraling.

Houd het warm in huis

Je woonkamer is nu helemaal winterklaar! Of toch niet? Naast dat je woonkamer er leuk uitziet, wil je natuurlijk ook dat het er lekker warm is. Dat is toch niet zo moeilijk zul je nu denken? Je zet dan toch gewoon de verwarming aan en houdt de deuren dicht? Dat klopt, maar veel mensen vergeten dat alle deuren een gleuf bevatten tussen de grond en de deur zelf. Hier kan nog steeds koude lucht doorheen stromen. Met tochtkussens los je dit probleem gemakkelijk op! Het is nu lekker knus en warm in je woonkamer en het scheelt nog in je energierekening ook!

 

De laatste woontrends was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *