Meubeltransport | 3 handige tips

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

MeubeltransportOp het moment dat je gaat verhuizen moeten je meubels worden vervoerd naar je nieuwe woning. Dit is niet altijd even makkelijk. Wij geven je graag drie tips op het gebied van meubeltransport.

1. Maak gebruik van meubeltransport

Meubels vervoeren hoef je niet zelf te doen. Het is verstandig om dit over te laten aan professionals. Zij zijn dagelijks bezig met het vervoeren van meubels en weten als geen ander hoe ze meubels zonder beschadigingen bij je nieuwe woning moeten krijgen. Met meubeltransport zal het vervoer snel en efficiënt plaatsvinden. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

2. Meubels goed verpakken

Als je meubels zelf gaat vervoeren is het belangrijk om de meubels op de juiste wijze te verpakken zodat de meubels makkelijk kunnen worden vervoerd. Heb je te maken met lades die open kunnen vallen tijdens het vervoer? Dan is het verstandig om de lades eruit te halen of dicht te plakken.

Zijn er bepaalde meubels die je uit elkaar moet halen? Dan kun je de schroeven en andere onderdelen het beste in een zakje aan de meubel plakken met tape. Zo raak je geen schroefjes kwijt en kan het meubel makkelijk en snel weer in elkaar gezet worden bij je nieuwe woning.

3. Maak een meubelnummering

Post its met cijfers
Het is slim om de meubels te nummeren voordat je ze gaat verhuizen. Omdat meubels vaak vrij zwaar zijn, is het verstandig dat de meubels direct naar de juiste kamer gaan. Geef bijvoorbeeld de meubels voor de woonkamer een 1, de meubels voor de keuken een 2 etc. Zo kunnen de meubels direct naar de juiste ruimte worden gebracht en is het enige wat je hoeft te doen is de meubels naar de juiste plekken schuiven en tillen. Dit is efficiënter en je bespaart er uiteindelijk ook veel tijd mee.


Heb je zelf nog andere handige tips? Of heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het reactieformulier hieronder of stuur ons een mail via het contactformulier.


Meubeltransport | 3 handige tips was last modified: januari 17th, 2018 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *