Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

meubelvisie erkend leerbedrijfSH&M heeft Meubelvisie officieel erkend als SH&M leerbedrijf. Dit is een erkenning die gegeven wordt als meubelstoffeerders stageplaatsen beschikbaar stellen. Meubelvisie is nu dus ook een erkend leerbedrijf!

Meubelvisie als erkend leerbedrijf

Meubelvisie is een allround en innovatief bedrijf met jarenlange ervaring. Het bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen en heeft zelfs een eigen ontwikkelingscentrum. In dit centrum worden nieuwe technieken en producten ontwikkeld. Dit was een van de argumenten die voor Albert van Schaik van SH&M de doorslag heeft gegeven om Meubelvisie deze erkenning te geven.

De bijdrage die Meubelvisie levert aan SH&M bestaat onder meer uit het opleiden van meubelmakers en meubelstoffeerders voor de praktijk. Het SH&M heeft geen stoffeeropleiding meer met de klassieke stoffeermethodes. Omdat deze methodes anders voor de toekomst verloren gaan, gaat Meubelvisie de leerlingen hier kennis mee laten maken. Daarnaast helpt Meubelvisie de studenten verder zich te ontwikkelen door leder-, stof- en houtreparaties uit te voeren.

Meubelvisie gaat verder

Leerlingen die na afronding van hun studie een eigen bedrijf willen starten kunnen ook bij Meubelvisie terecht. Naast het maken, stofferen en repareren van meubels komt er bij het opzetten van een eigen bedrijf natuurlijk veel kijken. Een van die dingen is de marketing van je bedrijf. Bij Meubelvisie worden de leerlingen geholpen zich te ontwikkelen op het gebied van moderne marketingactiviteiten.

Ondanks dat het vak meubelstofferen een stoffig imago heeft, is het meubelstofferen nog steeds een beroep waar veel vraag naar is. Tegenwoordig moet de meubelstoffeerder ook van steeds meer markten thuis zijn. Het is niet alleen het stofferen maar ook het repareren van meubels dat steeds belangrijker wordt.

Mogelijkheden bij Meubelvisie

Meubelvisie heeft verschillende afdelingen:

  • meubelreiniging
  • tapijtreiniging
  • meubelreparatie
  • meubelstoffering
  • meubelonderhoud

Heeft u een opleiding in één van deze richtingen? Dan bestaat een mogelijkheid om bij ons het praktijkgedeelte te doen. Er is een aantal stageplaatsen beschikbaar bij Meubelvisie.

Voor meer info: neem contact op met Ton de Wit, afdeling ontwikkeling en innovatie, of Ferry de Kok, afdeling marketing via info@meubelvisie.nl.

 

Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
4 comments to “Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf”
4 comments to “Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *