Sierkussens gebruiken voor decoratie

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

sierkussens woonboulevard_poortvliet_xxl_woonaccessoiresSierkussens gebruiken voor decoratie, maar je kunt deze ook prima gebruiken om op te zitten of op te liggen. Bijna iedereen vindt het belangrijk dat hun huis een leuke uitstraling heeft en dat je er hierdoor lekker thuis voelt. Echter vinden sommige mensen het lastig om hun huis leuk in te richten.

Sierkussens gebruiken voor decoratie, hoe doe je dat?

Kussens zijn er niet alleen om comfort te geven, maar ze kunnen je huis ook een hele leuke uitstraling geven. Wanneer je een bank in je kamer hebt staan waar geen kussen op liggen, kan het er nogal kaal uitzien. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn en het is ook een kwestie van smaak. Welke kussens passen nu bijvoorbeeld bij welke bank?

Welke kleuren passen bij elkaar?

De eerste tip is om veel foto’s te bekijken. Er staan op internet oneindig veel foto’s die jou een inzicht geven in wat jij nu wel of niet mooi vindt. Hiernaast zijn er oneindig veel verschillende banken te vinden op internet en er is vast wel een bij die ongeveer lijkt op de bank die bij jou thuis staat.

sierkussens

Sierkussen Maelstrom Koraal

Kleuren die goed bij elkaar passen

Een grijze bank is erg goed te combineren met rode sierkussens, zwarte sierkussens, witte sierkussens of bruine sierkussens. Verschillende kleuren sierkussens op één bank kunnen ook erg leuk samen. Deze kleuren moeten dan natuurlijk ook weer bij elkaar passen. De sierkussen Maelstrom Koraal is goed te combineren op één grijze bank.

sierkussens

Sierkussen Belfast zwart

Op een witte bank staan beige sierkussens erg mooi! Op een witte bank kun je ook prima zwarte sierkussens plaatsen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je sierkussens kiest die ook bij de rest van de kamer passen.

Op een zwarte bank kun je eigenlijk net zo gek doen met kleuren als je zelf wilt. Overigens geldt dit voor alle soorten en maten en kleuren banken die je thuis hebt staan. Als jij je er prettig bij voelt dan is het goed! We geven echter alleen maar wat tips mee die je wellicht wat inspiratie geven.

sierkussens

Sierkussen Marilyn pailette

Ook erg leuk is om een sierkussen te kopen, die iets over jou zegt. Ben je bijvoorbeeld erg gefascineerd door een bepaald land, dan is het leuk om een kussen met een afbeelding van een vlag van dat bepaalde land te kopen. Of misschien houd je wel van dieren? Dan kan het leuk zijn om een sierkussen te kopen met een afbeelding van het dier dat jij leuk vindt!

 

Geschreven door Faisca van der Kleij

 

 

 

Sierkussens gebruiken voor decoratie was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl