Stoffen bank impregneren: sneller klaar met poetsen!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een mooie bank is vaak de blikvanger in je huiskamer. Het is dus zaak om die altijd schoon en netjes te hebben. Maar hoe doe je dat zonder veel tijd en moeite? Zonder steeds weer vlekken te moeten verwijderen? Je stoffen bank impregneren is dé manier om snel en makkelijk je bank schoon te houden.

Stoffen bank impregneren | zo werkt het

Stoffen bank impregnerenHet probleem met een stoffen bank is dat vuil en vet makkelijk en snel diep in de stof dringen, waardoor het een hele klus is om ze te verwijderen. Een stoffen bank impregneren is daarvoor bij uitstek de oplossing.

Op de bekleding van je bank breng je een speciale vloeistof aan die reukloos en geurloos is, en die je ook niet kunt voelen. Door de behandeling met dit product, komt er een beschermlaagje op de stof, waardoor vloeistoffen, vet en vuil er niet in doordringen. Alles blijft dus bovenop de stof liggen, zodat je die makkelijk en snel schoon kunt maken voor het ingetrokken is.

De voordelen van impregneren

Je stoffen bank impregneren doe je het best wanneer hij nieuw is, of wanneer hij net gereinigd is.We zetten de voordelen van het impregneren even voor je op een rijtje:

  • Je bank reinigen is een pak makkelijker
  • De bekleding van je bank wordt vuilafstotend
  • Je bank is minder gevoelig voor verkleuring door bijvoorbeeld schimmels of zonlicht
  • Je meubel gaat veel langer mee & dat is weer goed voor het milieu

Textile protector: de ideale impregneerspray

Textile protectorWil je zelf aan de slag en je stoffen bank impregneren? Bekijk dan zeker eens de Textile Protector. Met deze spray houd je je bank in een handomdraai fris en schoon. Na het aanbrengen van de Textile Protector is je meubel beschermd tegen olie, vet en vloeistoffen. Die laatste dringen minder snel in de stof, waardoor je tijd hebt om ze weg te halen wanneer je iets morst. De spray tast de bekleding van je bank niet aan en is kleurloos.

Bovendien kun je de Textile Protector niet alleen voor je stoffen bank, maar ook voor andere zaken gebruiken. Zo werkt hij heel goed bij tafellinnen, gordijnen, lampenkappen, wandtextiel en tuinkussens. Ook sport- en regenkleding, autobekleding en zonnewering kun je ermee behandelen.

Professionals die je stoffen bank impregneren

Heb je geen zin om het zelf te doen en laat je het liever over aan een expert? Dat kan ook. Neem contact met ons op voor meer informatie of laat hieronder een berichtje achter. Ook voor andere vragen en opmerkingen kun je natuurlijk hieronder een reactie achterlaten!


Stoffen bank impregneren: sneller klaar met poetsen! was last modified: september 21st, 2018 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *