Trendy design kantoor meubelen huren

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De inrichting van uw kantoor bepaalt de eerste indruk die klanten krijgen van uw bedrijf of praktijkruimte. Een rustige inrichting, vaak voorzien van één terugkomende accentkleur en veel planten vormen voor veel kantoren de basis. De lounge is daarbij vaak voorzien van hippe zitmeubelen om gasten te ontvangen. Ook de vergaderruimte is ingericht met het oog op de laatste meubeltrends om een ieder te imponeren.

Een risico van een opvallend interieur is dat mensen er snel op uitgekeken raken óf dat er een nieuwe trend opkomt die perfect in uw kantoorruimte zou staan. De continue aanschaf van nieuwe meubelen is hierbij helaas geen optie: het is te prijzig en niet rendabel. De oplossing? Huur uw design kantoorinrichting! Huur uw design kantoorinrichting!

Meubelen huren voordelig én duurzaam

Kantoor meubelen huren is allereerst bedrijfseconomisch voordelig. De kantoormeubelen kunnen gehuurd of geleased worden en zodra u vindt dat het tijd wordt voor nieuw meubilair, wisselt u ze weer in. Ondernemers hechten vaak veel waarde aan een trendy inrichting van hun kantoorpand, zonder dat deze inspanning gepaard hoeft te gaan met een kostbare investering.

Meubelen huren is daarnaast ook zeer maatschappelijk verantwoord: meubelen worden op deze manier hergebruikt en verkocht nadat ze verhuurd zijn geweest. Zo kunt u op verantwoorde wijze investeren in de inrichting van uw kantoor, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling.

Verhoogde productiviteit van werknemers

Een andere, zeer goede reden van het design meubelen huren is het bevorderen van de productiviteit van uw werknemers. Hoe inspirerender en frisser het werkklimaat, des te beter het personeel presteert en zich goed voelt. Werknemers zijn gebaat bij een comfortabele werkruimte die regelmatig van een nieuw uiterlijk wordt voorzien. Wanneer u uw design inrichting huurt, heeft u op elk moment de mogelijkheid om het kantoormeubilair te wisselen. Zo houdt u uw werknemers gemotiveerd en tevreden!

De precieze verhuur

Maar waar en vooral welke meubelen kunt u dan huren? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van kantoormeubilair is het Brabantse Alvero. Bij hen kunt u design kantoormeubelen huren van grote merken als Vitra, Ahrend en Gispen. Deze merken staan bekend om hun duurzame en inspirerende meubels en stralen naast elegantie ook een gevoel van kwaliteit uit. Let er wel op dat deze meubelen regelmatig gereinigd dienen te worden om de juiste uitstraling te behouden. Voor meer informatie over het huren van kantoormeubelen kunt u terecht op de website van Alvero of telefonisch via: 0162 447 337.

Meer vragen? Neem dan even contact met ons op.

meubelen huren

 

Trendy design kantoor meubelen huren was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *