Veilig wonen met goede sloten

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

veilig wonenEen onveilig gevoel in uw eigen huis is een van de naarste gevoelens die er bestaan. Daarom is het belangrijk dat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis. Veilig wonen begint bij goede sloten! Een slotenmaker kan u helpen bij het uitzoeken van veilige sloten. Naast veilige sloten zijn er nog meer stappen die u kunt ondernemen om veilig te wonen.

Hieronder hebben we enkele tips voor u op een rijtje gezet om veilig te wonen.

VEILIG WONEN MET SKG GEKEURDE SLOTEN MET TWEE OF ZELFS DRIE STERREN

Veilig wonen doet u het beste met sloten die voorzien zijn van het SKG keurmerk. Deze sloten zijn veilig en veel moeilijker te kraken dan de meeste sloten. Doordat het kraken van de sloten erg moeilijk is, duurt het veel langer voordat een inbreker in huis staat. Dit betekent dat de pakkans voor de inbreker verhoogd wordt. Vaak zullen inbrekers al snel door hebben dat het een ingewikkeld slot is en gaan ze door naar een ander huis.

VEILIG WONEN? VERMIJD KWETSBARE PLEKKEN

Er wordt wel eens gezegd dat een ketting zo sterk is als de zwakste schakel. Dat is bij de beveiliging van woningen ook zeker het geval! Het kan nog zo goed beveiligd zijn, maar als er één raam onbeveiligd is, zullen inbrekers er toch inkomen. Zorg er daarom voor dat de beveiliging goed op orde is.

VRAAG ADVIES AAN EEN EXPERT

De beste tip is: vraag een expert om advies. Misschien denkt u: dat heb ik niet nodig, maar uit ervaring blijkt dat u niet alles kunt zien. Een expert kan u goed adviseren en ziet snel de zwakke punten in de beveiliging. Wanneer u de beveiliging dus goed op orde wilt hebben, neem dan contact op met een expert. Ook deze website is een goede website om te kijken of de beveiliging op orde is.

Heeft u zelf nog andere tips? Laat ze dan hieronder achter!

 

Veilig wonen met goede sloten was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *