Whiteboards huren

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

whiteboardsSteeds meer bedrijven geven verspreid over het jaar workshops of presentaties op diverse locaties. Whiteboards, flip-overstandaards of lessenaars zijn dan graag gebruikte producten. Maar omdat bedrijven deze producten maar een paar keer per jaar nodig hebben, is aanschaffen niet rendabel. Gelukkig zijn er kantoormeubilairverhuurders waar u deze presentatiemiddelen kunt huren. Binnen 24 uur worden de producten geleverd en na gebruik kunt u ze terugbrengen of ze worden opgehaald. Bij levering zorgen medewerkers uiteraard voor een vakkundige installatie.

Whiteboards

Verhuurbedrijven bieden u meestal verschillende soorten whiteboards aan. Zo zijn er whiteboards die geschikt zijn om tegen de wand te bevestigen. Bij deze boards zijn ook apart verrijdbaar onderstellen los bij te huren, waardoor een muurbevestiging niet nodig is. Dit onderstel biedt de mogelijkheid om het whiteboard te kantelen. Ook zijn er speciale whiteboards die gemaakt zijn om tegen een wand aan te laten steunen door middel van twee voetsteunen. Deze whiteboards zijn in de lengte gericht en hebben een afmeting van 80 bij 190 centimeter. Dit whiteboard heeft in vergelijking met de andere twee een veel strakkere uitstraling.

Flipovers

Vanzelfsprekend heeft een kantoormeubelverhuurder ook een standaard flipover te huur. Deze flipovers zijn in hoogte verstelbaar en bevatten een goot om markers in te leggen. De afmetingen zijn 102 bij 72 centimeter. Zelfs het papier voor de flipover en stiften zijn bij een verhuurbedrijf verkrijgbaar.

Lessenaars

Voor een presentatie of conferentie hebben verhuurbedrijven verrijdbare, staande lessenaars in het assortiment. De lessenaars hebben een schuin aflopend bovenblad met richel en een recht onderblad waarop bijvoorbeeld een glas water neergezet kan worden. Dit soort lessenaars zijn vaak maar een enkele keer nodig. Het is daarom handig dat een dergelijke product voor een kortere tijd gehuurd kan worden. En heeft u ook nog stoelen en bureaus nodig? Ook voor compleet kantoormeubilair huren kunt u natuurlijk bij de verhuurbedrijven terecht. Neem eens contact op met een bedrijf bij u in de buurt!

Geschreven door Casper Janssen

 

Whiteboards huren was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *