Zo zoomt u prettiger

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

We brengen wat tijd door in onze stoel thuis tegenwoordig, met al dat thuiswerken. Het lijkt wel of voor het minste of geringste een zoom-meeting wordt ingepland. En u maar serieus en betrokken proberen te blijven. En die stoel, die bent u ook wel zat nu. Nou, dan heb ik dus wel wat tips, om er weer wat van te maken, en om ook eens van die stoel af te komen!

Gebruik een beetje humor! Bouw eens een geintje in, door bijvoorbeeld bij een collega af te spreken. U zegt verder niets, maar gaat wel bij elkaar zitten, allebei met een andere achtergrond. En dan duikt hij opeens bij u op. Heel even maar, zonder iets te zeggen. En u doet dat andersom ook. Volstrekte verwarring gegarandeerd, en u heeft lol!

Betrek de buren erbij. Niet door ze aan de vergadering mee te laten doen, maar spreek af dat ze goed en hard op de bel drukken, ongeveer een kwartiertje na het begin. U dus naar beneden, want iedereen begrijpt dat u open moet doen als er een pakketje bezorgd wordt. Duurt de vergadering nog wat langer, dan kan het na nog een half uurtje of zo best nog een keer trouwens. Werkt prima, en u krijgt beweging!

Werken de buren niet mee? Zorg voor een kat! Een kat door de kamer, over het bureau, voor de camera langs, een perfecte afleider! Het geeft u de gelegenheid om even op te staan, om de kat weg te werken, en u heeft al weer beweging. Mooi toch? Voor het optimale resultaat vraagt u trouwens wel even een huisgenoot om de kat de kamer op een afgesproken tijdstip in te sturen.

En als dat niet werkt, is er nog een laatste oplossing. Zoom Escaper. Dat is een online tool die er voor zorgt dat u de vergadering kan laten voor wat ‘ie is. Zoom Escaper kan bijvoorbeeld het geluid van een krakende verbinding regelen of voor geluiden van bouwwerkzaamheden op de achtergrond zorgen.

Zoom Escaper kan zelfs voor een boze baby of een huilende volwassen man zorgen. En als laatste redmiddel zelfs voor het geluid van een urinerende man. Tja. Alles om die stoel uit te komen moet u maar denken!

Zo zoomt u prettiger was last modified: april 13th, 2021 by Kim Sneijder