Erkend door KijkopMeubelen.nl

Helaas is het jammer om vast te stellen dat er een grote wildgroei is aan meubel gerelateerde bedrijven. Om die reden heeft een nieuw in het leven geroepen erkenningscommissie van Kijk op Meubelen besloten om de volgende bedrijven te erkennen als zijnde een betrouwbaar bedrijf. Bedrijven waar u prima zaken mee zou kunnen doen. Reden voor dit initiatief zijn de vele teleurgestelde mails die wij van onze lezers krijgen. Door een erkenning te geven aan betrouwbare bedrijven willen wij onze vele lezers een houvast geven om een vooral goede keuze te maken.

Lees altijd recensies!

Verder is het ook belangrijk om voordat u in zee gaat met een bedrijf de recensies te lezen bij bijvoorbeeld klantenvertellen.nl Eén van de weinige echt onafhankelijke consumenten instellingen. Kleine aantallen recensie’s zijn weinig betrouwbaar kijk dan ook naar het aantal recensie’s. Hoe meer positieve recensie’s des te betrouwbaarder is het bedrijf. Maar er mag ook gerust een slechte recensie tussen staan. U weet dan direct hoe klachten worden opgelost.

U kunt hieronder een bericht achterlaten wanneer u vind dat een benoemd bedrijf niet door Kijk op Meubelen erkend zou moeten zijn. Of juist wel in het rijtje van aanbevolen bedrijven zou mogen komen te staan. Erkenning van bedrijven waar u dan ook een groot deel van uitmaakt.

Erkende meubelreparateurs

In willekeurige volgorde:

MeubelVisie.nl
Meubelreparatie-Nederland.nl
Meubelreparatie.nl
Novanet.nl
Nomot.nl

Erkende meubelreinigers

In willekeurige volgorde:

Meubelreiniging-Nederland.nl
Meubelentapijtreiniging.nl

Erkende meubelstoffeerders

In willekeurige volgorde:

meubelstoffeerderij-nederland.nl
masterstoffeerders.nl
Stoelenmatten.info
LeeratelierAnnelies.nl/

Erkende meubelmakers

In willekeurige volgorde:

http://wilcokoelinterieur.nl

Erkende meubelspuiters

In willekeurige volgorde:

meubelspuiterij4all.nl

Erkende meubelwinkels

In willekeurige volgorde:

KokWooncenter.nl
Mobilia.nl
Homedesignstijlvolwonen.nl

Meubelgarantiefondsen

MultiMaster