Bekend interieur merk; Henders en Hazel

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De zoons van Georges van den Bosch: Paul en Danny van den Bosch, hebben in de tweede helft van de jaren tachtig geleidelijk de leiding van het bedrijf Habufa overgenomen. Daarmee werd een jong en dynamisch management gegarandeerd. De meubelen komen uit de van oudsher bekende Oost-Europese landen maar ook uit andere delen van de wereld wordt ingekocht (Verre Oosten en Zuid-Amerika).

Ontwerpers en tekenaars

Habufa beschikt over een eigen R&D-afdeling, die bestaat uit een team van ontwerpers en tekenaars. Zij zijn continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends in de meubelbranche toegespitst op de West Europese markten.

Succes van Habufa

Inmiddels kunnen we vaststellen dat de ondernemingsgroep Habufa is uitgegroeid tot een groep van bedrijven met vestigingen in Nederland (Hapert en Tholen), België, Polen, Indonesië, India, Vietnam, en China. Uit alle werelddelen worden meubelen ingekocht. In alle landen zijn hun eigen kwaliteitsmensen ter plekke om er op toe te zien, dat alle meubelen voldoen aan de gevraagde ‘Westerse’ kwaliteitseisen.
Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 350 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen.

bekend interieur merkbekend interieur merkHenders & Hazel concept

Medio 2004 ontwikkelt Habufa het Henders & Hazel concept. Het omvat een meubelassortiment dat exclusief is ontworpen en alleen in geselecteerde winkels verkocht wordt. Het doel van Habufa is om met het inmiddels bekende interieurmerk Henders & Hazel, vooral een huiselijke en gezellige sfeer te creëren; en dat tegen een betaalbare prijs. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds in acht nemen bij het ontwikkelen van deze producten.

bekend interieur merkBekend interieur merk naar eigen smaak

Henders en Hazel heeft verschillende meubellijnen, waarbij alles in dezelfde houtstructuur en afwerking wordt vervaardigd. Zo passen je eettafel, salontafel en tv-meubel meteen mooi bij elkaar. Ook vind je er banken en stoelen met leuke afwerkingen terug. Je kan de banken van dit bekende interieurmerk customizen. Exact naar je eigen smaak, zodat de bank perfect past bij je interieur.

 

Bekend interieur merk; Henders en Hazel was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl