Expertise nodig op het gebied van meubels?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Expertise nodig op het gebied van meubels? Vanaf nu kunt u ook terecht bij Kijk op Meubelen. Ook al is uw klacht of schade beoordeeld door een zogenaamd expertisebureau van uw leverancier, dan nog heeft u altijd recht op een contra-expertise door een bedrijf dat u de opdracht geeft om onafhankelijk naar uw klacht te kijken.

U komt er niet uit met uw leverancier?

expertiseU komt er niet uit met uw leverancier? Of bent u het niet eens met het zogenaamde onafhankelijke beoordelingsrapport van uw leverancier of expertisebureau? Wij van Kijk op Meubelen bieden u de mogelijkheid om een werkelijk onafhankelijk expertiserapport aan te vragen. Zo voorkomt u dat u zich laat afwimpelen door uw leverancier.

Waarmee kunnen wij u helpen:

  • klacht expertise
  • klacht bemiddeling
  • schade expertise

Klacht expertise

Stel, u heeft een klacht over uw zitmeubels en u vindt het niet normaal dat de zitkussens na een jaar al ingezakt zijn. Uw leverancier denkt daar anders over en stuurt een onafhankelijk expertisebureau die de leverancier in het gelijk stelt. Logisch natuurlijk, want ook al is het een onafhankelijk bureau, de kosten voor een dergelijk rapport worden betaald door uw leverancier. Vervolgens schermt uw leverancier met dit beoordelingsrapport en wil uw klacht niet in behandeling nemen. Maak gebruik van uw recht om een contra-expertise aan te vragen.

Klacht bemiddeling

Denk aan een bank die overmatige plooivorming heeft. Uw leverancier zegt: “Dat is normaal”, en trekt zijn handen ervan af. U vindt het niet normaal en wilt het fijne ervan weten. Door een onderbouwd beoordelingsrapport van Kijk op Meubelen kunt u aantonen dat het niet normaal is en uw rechtsbijstand verzekering inschakelen.

Schade expertise

Uw suède bank van vijf jaar oud is per ongeluk bevuild door uw schoonmoeder. De WA-verzekering van uw schoonmoeder doet u een aanbod om de schade af te kopen. Maar wat is uw bank nog waard na vijf jaar? Wat is een redelijk bedrag? Laat u zich afschepen met een paar honderd euro of vraagt u een contra- expertise aan.

Waarom Kijk op Meubelen om hulp vragen?

Wij van Kijk op Meubelen hebben ruim 35 jaar ervaring met meubels. Het bewijs is ons blog waar al honderden artikelen op zijn verschenen over meubels. Niemand weet zoveel over meubels als Kijk op Meubelen. Niemand heeft een zo brede kennis over meubels als wij. En misschien niet onbelangrijk: het eerste gesprek is altijd gratis. Wij van Kijk op meubelen zitten klaar om u te helpen.

Kijk op meubelen is er om u te helpen

Wij zijn er om u te helpen want waar moet een consument naartoe? Bij wie kan hij terecht om een klacht te laten oplossen? Wie heeft er echt verstand van meubels? Door onze expertise te raadplegen krijgt u een onafhankelijk beoordelingsrapport die u óf in het gelijk stelt met een gedegen argumentatie óf u in het ongelijk stelt.

Via het contactformulier kunt u met ons in contact komen. Een kort mailtje is al genoeg en antwoord heeft u dezelfde dag al.
 

 

Expertise nodig op het gebied van meubels? was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl