Stoffen bankstel impregneren: snel en simpel

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

De wekelijkse schoonmaak kan een hele opgave zijn. Maar het resultaat maakt het meer dan de moeite waard: alles in huis is weer schoon en fris. Behalve je stoffen bankstel misschien. Als dat erg vervuild is, heb je daar een hele kluif aan. Dan is je stoffen bankstel impregneren de ideale oplossing: snel en simpel.

Wat is impregneren?

stoffen bankstel impregnerenJe stoffen bankstel impregneren is methode waarbij je de stof van je meubel preventief tegen vuil en vlekken gaat behandelen. Je gebruikt daarbij een speciale vloeistof, die geurloos en onzichtbaar is en die je ook niet kunt voelen. Als de stof eenmaal met het product behandeld is, kan het vuil zich niet minder goed aan de vezels hechten. Schoonmaken wordt op die manier een stuk eenvoudiger!

De voordelen van je stoffen bankstel impregneren

Wanneer je een nieuwe bank hebt gekocht of je bankstel net hebt schoongemaakt, kun je het impregneren best niet te lang uitstellen. Een behandeld meubel gaat immers veel langer mee. We zetten de voordelen voor het stoffen bankstel impregneren even voor je op een rijtje:

  • Je bankstel gaat een stuk langer mee;
  • Je bent veel sneller klaar met je bankstel te reinigen;
  • De stofvezels van je bankstel worden vochtafstotend;
  • Je hebt minder kans op verkleuring door zonlicht;
  • Algen en schimmels krijgen nauwelijks kans;
  • Je bankstel wordt vuilafstotend.

Stoffen bankstel impregneren met Textile Protector

stoffenbankstelJeuken je vingers al om aan de slag te gaan? Haal dan de Textile Protector in huis. Dit is het ideale product om je bank fris en schoon te houden. De spray beschermt je stoffen bankstel tegen vet, vloeistof en vuil. Dankzij de beschermlaag heb je bij een ongelukje een pak meer tijd om de vlekken te verwijderen. Bovendien is dit product geur- en kleurloos en tast het de stof van je bankstel niet aan. Niets anders dan voordelen dus!

Niet alleen voor bankstellen

Met de Textile Protector kun je niet alleen je stoffen bankstel impregneren, maar ook andere materialen. Ga dus gerust aan de slag met je tuinkussens, je lampenkap, je tafellinnen, gordijnen of wandtextiel. Zelfs je autobekleding, je sportkledij en je regenjas kun je onder handen nemen. Alles krijgt een veilige, beschermende laag met de Textile Protector.

Liever niet zelf doen?

Wil je wel van de voordelen van stoffen bankstel impregneren genieten, maar doe je het liever niet zelf? Dat kan ook. Geef ons een seintje en dan zorgen wij voor een professional die dit klusje voor je klaart. >> Contact opnemen


Stoffen bankstel impregneren: snel en simpel was last modified: juli 17th, 2018 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Stoffen bankstel impregneren: snel en simpel”
2 comments to “Stoffen bankstel impregneren: snel en simpel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *