Zoveel meubelstoffen

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

meubel stoffenMeubelstoffen zijn in zoveel verschillende dessins, materialen en kleuren verkrijgbaar dat het nagenoeg onmogelijk is voor een meubelstoffeerder om van al deze meubelstoffen een staal in huis te hebben.

Kosten stalenboek

Behalve dat een meubelstoffeerder altijd chronisch ruimte tekort heeft, heeft een meubelstoffeerder zeker geen ruimte om van al deze meubelstoffen een stalenboek in huis te hebben. Een ander belangrijk aspect is dat een gemiddelde meubelstoffen leverancier per stalenboek gemiddeld 70 euro rekent. Op zich is dat nog niet zo erg, maar wanneer een stalencollectie regelmatig verandert onder invloed van mode en trends, dan kunt u zich voorstellen dat het ook financieel niet mogelijk is om van alle meubelstoffen een stalenboek in huis te hebben.

Computer tijdperk

Gelukkig voor de meubelstoffeerders hebben veel fabrikanten van meubelstoffen hun collectie gedigitaliseerd. Op de meeste websites vind je dan de stoffencollectie terug. De meest vooruitstrevende meubelstoffen leverancier hierin is wel de firma Keymer. Behalve dat de firma Keymer een grote stoffencollectie heeft, zijn deze meubelstoffen ook voorzien van het KIM label. Met het KIM- label kunt u als consument zien wat u van de meubelstof kunt verwachten, zoals kleurechtheid, slijtage en onderhoud.

Stoffentool voor meubel stoffen

De stoffentool voor meubelstoffen van de firma Keymer is een unieke uitvinding. De gehele stoffencollectie staat in deze stoffentool met alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Door de vele filter mogelijkheden hoeft u niet elke stof te bekijken. Stel dat u een meubelstof zoekt die bestand moet zijn tegen intensief gebruik, dan unt u middels de stoffentool de filtermogelijkheid op intensief gebruik instellen. Zo bespaart u tijd en heeft u snel de voor u de meest geschikte meubelstof uitgezocht.

Visualiseren

Of u nu een meubelstof uitzoekt via een stalenboek of via de stoffentool, de keuze blijft nog steeds moeilijk. Omdat het simpelweg lastig is voor te stellen hoe uw bank eruit gaat zien met een nieuwe meubelstof. Om die reden heeft Keymer een visualisatie hulpmiddel ontwikkeld in zijn stoffentool. Stel u wilt weten hoe de bank, fauteuil of stoel eruit gaat zien in de door u geselecteerde meubelstof. Dan kunt u met een paar muisklikken de uitgekozen meubelstof op een fauteuil of bank projecteren. U heeft dan direct een beter beeld van het geheel.

U wilt ook voelen?

Dat is het enige wat het moeilijk maakt om een uiteindelijke keuze te maken via internet. U wilt de meubelstof ook voelen. Een goede meubelstof heeft natuurlijk ook een aaibaarheidsfactor, en een laatste check of de kleur wel goed in het interieur staat. Via een computerscherm een kleur uitzoeken is op dit ogenblik nog wat lastig, omdat de kleur in werkelijkheid altijd iets kan afwijken van uw beeldscherm.

De oplossing

De oplossing is heel simpel, u kunt op uw gemak een meubelstof uitzoeken via de stoffentool. U geeft één of meerdere keuzes op aan uw meubelstoffeerder. Uw meubelstoffeerder zorgt er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk enkele knipstalen krijgt toegestuurd.

Voordeel is dat u dan zonder het gevoel te krijgen dat u opgejaagd wordt om een meubelstof uit te zoeken, in alle rust een juiste keuze kunt maken.

 

Zoveel meubelstoffen was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Zoveel meubelstoffen”
2 comments to “Zoveel meubelstoffen”
  1. Goede middag,
    Zijn voornemens een Gelderland bankstel te laten herstofferen. Hebben een keus gemaakt tussen
    een Ploegstof Duin 88 zwart e/o Kvadrat Hallingdal zwart 70 % wol en 30 % viaose
    Gaarne uw advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *