Bureaustoelen huren: maatschappelijk verantwoord en duurzaam!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

bureaustoelenDe inrichting van uw kantoor bepaalt vaak de eerste indruk die gasten krijgen van uw bedrijf. Vanzelfsprekend wilt u een goede eerste indruk achterlaten. Maar, aan de andere kant wilt u ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Gelukkig is hier een oplossing voor: huur bijvoorbeeld uw bureaustoelen en ander kantoormeubilair.

Bureaustoelen leasen; duurzaam én voordelig

Duurzaamheid is niet alleen voordelig voor het milieu. Het blijkt tevens een bedrijfseconomisch voordeel op te leveren. Het huren van onder andere bureaustoelen is dikwijls minstens zo aantrekkelijk als de aankoop ervan. Naast dit gegeven bevindt u zich door het huren van kantoormeubilair, ook op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De bureaustoelen worden na een intensieve reiniging hergebruikt nadat ze verhuurd zijn geweest. Zo gaan ze een langere tijd mee en komen ze minder snel bij het vuilnis terecht.

Moderne inrichting door het huren van design stoelen

Een bureaustoel wordt intensief gebruikt en dient een uitstekend zitcomfort te hebben. Daarnaast hechten veel bedrijven waarde aan een moderne en frisse inrichting. Door het huren van kantoormeubilair zit u minder lang vast aan een bepaalde inrichting en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk wisselen van soort stoel, waardoor u al snel een compleet andere uitstraling kunt creëren. Daarnaast is de aanschaf van een groot aantal design stoelen een flinke investering. Leasen van design stoelen is dan een ideale oplossing, om op een verantwoorde wijze te investeren in uw inrichting, zonder dat de uitstraling daaronder hoeft te lijden.

Verhoogde arbeidsproductiviteit

Een ander argument om design bureaustoelen te leasen voor uw kantoor is het verhogen van de arbeidsproductiviteit. Een moderne en comfortabele werkplek laat werknemers beter presteren. Af en toe wisselen van inrichting bevordert eveneens de productiviteit. Wanneer u onder andere uw bureaustoelen huurt, heeft u op ieder moment de mogelijkheid om te wisselen, zonder afschrijving.

Andere tip, laat eens per jaar de stoelen reinigen. Zo blijven ze fris en fruitig wat uw medewerkers zeker zullen appreciëren. Ook draagt het bij aan het verminderen van allergische reacties op uitwerpselen van de huisstofmijt.

 

Bureaustoelen huren: maatschappelijk verantwoord en duurzaam! was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *