Creëer een eetkamer in de stijl die jij wilt!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

vrouw in eetkamerDe eetkamer is een plek waar je even lekker kunt ontspannen aan het begin van de dag of na een dag hard werken. Onder het genot van een boterham, drankje of een diner bespreek je de dag of wat je allemaal hebt meegemaakt. Extra bevorderlijk voor de sfeer en het comfort in de eetkamer, is de uitstraling die de eetkamer heeft. Een lekker zittende en strakke eetkamer stoel met bijhorende eettafel, decoraties aan de muur en fraaie verlichting maken jouw eetkamer helemaal af.

Kies voor een kwalitatief goede eetkamerstoel

Prachtige eetkamer stoel van de Bommel MeubelenVooral de keuze voor een goede eetkamerstoel is belangrijk om optimaal te kunnen ontspannen tijdens het eten. Niets is heerlijker dan lekker relaxed in een stoel te kunnen zitten, terwijl je geniet van de lekkerste gerechten en gezellig bij kletst met je tafelgenoten.

Een kwalitatief goed ontworpen eetkamerstoel heeft naast comfortabel kunnen zitten, nog enkele voordelen. Zo ziet het interieur er modern en eigentijds uit als je kiest voor een kwaliteitsstoel. Verder kunnen de stoelen ook gebruikt worden buiten de maaltijden om: zo kunnen bijvoorbeeld de kinderen de stoelen gebruiken om lekker aan de eettafel te spelen. Ook kun je de eetkamerstoel zelf benutten om je even terug te trekken uit de drukke kamer en een krantje te lezen.

Je eigen eetkamerstijl creëren

Vrouw die staat in eetkamerHet mooie van eetkamers en eetkamerstoelen is de enorme keuze op dit gebied. Qua stijlen zijn er eindeloze mogelijkheden, van klassiek en landelijk tot modern en industrieel. Je kunt de eetkamer dus altijd zo inrichten als jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere stijl met organische accenten – een aantal groene planten en bloemen doen het altijd goed – en daar jouw eetkamermeubels op aanpassen. Een wat donkerder ruimte komt intiemer en kleiner over en versterkt de warme sfeer. Deze interieurstijl voor eetkamers is op het moment dan ook erg populair.

Een tweede goede, eigentijdse keuze is een lichte eetkamer, waarbij gebruikgemaakt wordt van contrasten met donkere kleuren. Door bijvoorbeeld witte eetkamerstoelen, een houten tafel en zwarte decoratie zoals zwarte lampen, vazen of schilderijen met een zwarte omlijsting, ontstaat een prachtige en indrukwekkend moderne eetkamer.

Ten slotte, dat is een derde trendy stijl, kun je gaan voor een eetkamer in klassieke stijl. Kies hierbij voor strakke eetkamerstoelen in lichte of donkere kleur, laat die contrasteren met een mooie eettafel en stel het meubilair op in een klassieke opstelling. Succes!

Creëer een eetkamer in de stijl die jij wilt! was last modified: maart 14th, 2019 by KijkopMeubelen.nl