Decoratie waarmee je indruk maakt!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Met decoratie breng je je huis pas echt tot leven! Je kunt decoratie gebruiken voor de fijne details maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken om indruk te maken op je gasten. Voor dit blog ben ik op zoek gegaan naar decoratie die opvalt en indruk op me heeft gemaakt.

Sculptuur Ballina

Een van de eerste artikelen die ik tegen kwam was dit prachtige sculptuur: Sculptuur Ballina:

Sculptuur Ballina decoratie

Stel je voor dat je een woonkamer binnenkomt waar dit sculptuur staat. Dat maakt toch meteen een indruk? Met het strakke en krachtige uiterlijk zou dit perfect in een moderne woonkamer passen. Het is gemaakt van glasvezel en marmer en heeft een uitstekende afwerking.

Het sculptuur is naast de witte kleur ook nog in het rood verkrijgbaar.

Windlicht Dalstuga

Dit staande windlicht is weer een hele andere manier van indruk maken. Het straalt rust en sereniteit uit. Het maakt geen schreeuwende indruk van ‘HEY HIER BEN IK’! Maar een rustige, statige indruk die je automatisch even tot rust laat komen.

Windlicht Dalstuga decoratie

Het windlicht is er in 2 verschillende hoogtes, 1 meter en 1 meter 20. Persoonlijk zou ik deze windlichten gebruiken om een klein rustig plekje in huis te creëren. Een plekje dat rust en bezinning moet uitstralen. Zelf steek ik altijd een kaarsje aan op herdenk dagen van dierbare overledenen en met dit windlicht zou je dat kaarsje voor altijd kunnen laten branden.

Garderobepaneel Basilico III

Wil je meteen indruk maken bij binnenkomst? Dan is dit garderobepaneel Basilico echt een eyecatcher! Naast dat het indruk maakt is het ook heel praktisch. Zo kun je meteen zien of je er goed uit ziet als je de deur uit gaat!

Garderobepaneel decoratie

Op zoek naar meer indrukwekkende decoratie?

Wil je nog meer decoratie zien? Bekijk dan eens dan ook deze pagina eens. Het is een handige website met mooie decoratie dat niet zo standaard is als de meeste websites. Heb je zelf nog tips voor indrukwekkende decoraties? Dan horen we dat natuurlijk ook graag :).

Geschreven door Roos

 

Decoratie waarmee je indruk maakt! was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *