Dit is wat een vloerkleed met je tuin doet

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Er zijn heel veel manieren om jouw terras een makeover te geven. Natuurlijk kun je met
planten aan de slag, maar wat dacht je van een vloerkleed buiten? Dit type vloerkleed is speciaal gemaakt om buiten neer te leggen. Hiermee geef je jouw terras een echte upgrade en ziet het geheel er nog gezelliger uit. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn met een vloerkleed op je terras? Hier lees je alle belangrijke informatie!

Ontdek de voordelen van een buitenkleed

Een vloerkleed voor buiten, ook wel een tuinkleed genoemd, is voorzien van een waterafstotende laag. Ze zijn dan ook geschikt om buiten te laten liggen. Als het gaat regenen hoef je niet bang te zijn dat jouw tuinkleed zal verkleuren: hij blijft lang mooi. Je kunt het kleed dan ook gemakkelijk en snel schoonmaken met water en wat zeep. Zo ziet je kleed er altijd mooi uit en ga je er jarenlang van genieten.
Vloerkleden voor buiten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen en prints: zo kun je iets kiezen dat perfect bij jouw tuin past. Je kunt een huiskamer in de tuin creëren waar je tijdens lange zomeravonden kunt genieten van de aangename temperaturen. Creëer het terras van je dromen met een gezellig vloerkleed!

Inspiratie voor een gezellig terras

Ga je voor een rond vloerkleed, een kleed met opvallende kleuren of juist een neutraal vloerkleed voor buiten? Je kunt alle kanten op: het aanbod van buiten vloerkleden wordt steeds groter. Dankzij deze trend wordt het op jouw terras net zo gezellig als in huis. Een vloerkleed voor buiten is het begin van een gezellig terras. Daarnaast kun je het nog verder opleuken met een mooi tuinset, een leuke tafel, accessoires en natuurlijk met planten. Hoe komt jouw terras eruit te zien? Inspiratie genoeg op het gebied van vloerkleden!

Dit is wat een vloerkleed met je tuin doet was last modified: januari 31st, 2022 by KijkopMeubelen.nl