Een rechthoekige parasol kopen

Gemiddelde leestijd: < 1 minuut

Een parasol is onmisbaar in de tuin


Rechthoekige parasolMet de zomer in aantocht kun je alvast uitzien naar vele en lange dagen buiten zitten. Nu houden de meeste mensen wel van een beetje zon, maar niet iedereen, of in ieder geval niet te lang in de felle zon. Als je geen schaduw in je tuin hebt, zoals een overkapping of bomen, dan is een parasol een uitstekend alternatief. Een parasol is gemakkelijk op te zetten en even snel weer af te breken als het slecht weer wordt. Waarom is een parasol in je tuin onmisbaar en vooral ook: welke parasol past het beste in je tuin?

 Ga je voor een ronde of misschien voor een rechthoekige parasol?

Met een parasol creëer je flexibel schaduw


De hoofdreden om een parasol op je terras neer te zetten is natuurlijk om de zonnestralen tegen te houden. Als het hoogzomer is, kan het bloedheet worden en een parasol is dan een dankbaar hulpmiddel voor het creëren van schaduw. Maar je bent met een parasol ook heel flexibel. Als de zon in de loop van de dag verschuift, kun je de parasol gemakkelijk mee laten schuiven. De parasol houdt ook de warmte vast, zodat je ook ‘s avonds nog behaaglijk warm kunt zitten. En een parasol is niet alleen in een tuin mogelijk. Heb je een balkon waar de gehele dag de zon op schijnt? Dan kan ook op het balkon een parasol neergezet worden. Ook esthetisch is een parasol een aanwinst voor je tuin

Rechthoekige parasolHet oog wil natuurlijk ook wat en met een parasol kun je een perfecte sfeerplek creëren. Het parasoldoek is in talloze kleuren en designs verkrijgbaar, waardoor een parasol altijd in je tuin past. Ondanks de felle zon creëer je met een parasol toch een heel gezellig en knusse zithoek.

Parasols met een volant geven nog meer sfeer en tegelijkertijd profiteer je van extra bescherming tegen het invallende zonlicht.Ook de vorm van de parasol bepaalde de sfeer die je wilt uitstralen. Je kunt bijvoorbeeld een rechthoekige parasol kopen voor een mooie strakke uitstraling en enorm veel schaduw. Welk soort parasol?


De stokparasol is de meest bekende parasol. Deze parasol bestaat uit een parasol op een stok die in een stevige voet staat. Je kunt hem in het gat van de tuintafel steken, zodat alle zitplekken van schaduw profiteren. De stokparasol is meestal rond, maar je kunt ook een rechthoekige parasol kopen of een vierkante vorm.

Heb je niet zoveel ruimte in je tuin. Dan is een muurparasol de ideale oplossing. Je hoeft geen ruimte vrij te maken voor de voet, want de parasol hangt aan de muur. Een praktische en luxe uitziende parasol is de zweefparasol. Dit is ook een parasol op een stok, maar de stok staat niet in het midden, maar aan de zijkant van de parasol. Hieronder kun je je gehele tuinset plaatsen, zonder dat je rekening moet houden met de parasolvoet.

Meerdere rechthoekige parasols

Een rechthoekige parasol kopen was last modified: mei 16th, 2019 by KijkopMeubelen.nl