Heb je last van inkijk, denk eens aan folie

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

folieFolie is ideaal wanneer je last van inkijk hebt of veel te grote ramen maar ook weer geen vitrage of gordijnen wilt.
Persoonlijk vind ik grote ramen heerlijk om zonlicht binnen te krijgen en lekker naar buiten te kunnen kijken. Minder fijn is dat dan weer, als je te veel inkijk hebt van nieuwsgierige ogen, of ongestoord wilt kunnen vergaderen.

Met privacy folie krijg je wel licht binnen maar hou je ongewenst contact buiten.
Er zijn vele benamingen voor dit product. Zo wordt het ook wel zandstraalfolie of etschfolie genoemd.

Privacy folie

Privacy folie kun je op vele manieren toepassen. Bijvoorbeeld een brede baan horizontaal aangebracht op het raam. Zo heb je optimaal privacy met een strakke minimalistische uitstraling. Je uitzicht wordt deels beperkt maar zeker niet storend.

Logo’s

Aanvullend op de privacy wens is een veelgebruikte techniek het uitsnijden van logo’s of figuren uit de folie. Zo kun je je huisnummer of bedrijfslogo mooi en duidelijk zichtbaar maken. Maar denk ook eens aan een kleur passend bij de bedrijfsuitstraling.

Print op zandstraal folie

Aanvullend kun wij ook afbeeldingen of teksten op de privacy printen. Met deze transparante bedrukking kun je extra kleur en sfeer aanbrengen en je eigen stijl benadrukken. Zo combineer je een praktische oplossing met een aanvulling op je interieur.

Wil je meer informatie

Wat voor jou de beste oplossing is, is afhankelijk. van je wens. Maar er is zoveel mogelijk dat ik zeker weet dat je lang niet weet wat er allemaal mogelijk is. Ik maak om die reden dan ook graag een afspraak om samen te overleggen en te adviseren. Uiteraard helemaal gratis.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak of mail met een foto.

Heb je last van inkijk, denk eens aan folie was last modified: januari 17th, 2018 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *