Koopjes op Marktplaats en veilingsites thuisbezorgd

hubhubHubHub?

HubHub wat is dat? Marktplaats en veilingsites staan vol met koopjes en bijzondere voorwerpen voor uw interieur. Zal je altijd zien, staat die bijzondere tafel helemaal aan de andere kant van het land. Of die mooie bank, pas die maar in je auto. Het huren van een aanhanger of busje, de benzinekosten, het sjouwen, vrij nemen… Niet echt ideaal.

Een dag vrij plannen of vriend-met-auto inschakelen om dat koopje van Marktplaats of een andere (veiling)site op te halen, is niet meer nodig. Tegenwoordig kan elk voorwerp voor u worden opgehaald of thuisbezorgd.

HubHub biedt deze ideale service. U komt tot een prijs overeen met de verkoper, HubHub regelt de rest. De verkoper wordt netjes opgebeld om een geschikte ophaaldatum en tijd af te spreken en bezorgt de spullen veilig bij u thuis. Bezorgafspraken maken doen ze ook zelfs tot op het kwartier nauwkeurig, en in overleg met u. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te wachten. Wel zo fijn.

De website werkt heel eenvoudig. Maak gebruik van de handige prijstool op de website om vrijblijvend uw bezorgprijs op te vragen. Tevreden over het aanbod? Bevestig uw opdracht door veilig af te rekenen met iDeal. De medewerkers van HubHub halen vervolgens uw aankoop op en bezorgen het bij u thuis wanneer u maar wilt!

Kortom; HubHub is een ideale bezorgservice voor aankopen op Marktplaats en veilingsites. Maar zo zijn er vast nog veel meer situaties te bedenken waar u deze handige transportservice voor kan inschakelen.

Ook u kan nu het gemak  en vooral de snelle service en het gemak van HubHub ervaren! Ter kennismaking bieden wij lezers van Kijkopmeubelen 5% korting op de bezorgprijs. Vermeld bij het opvragen van u bezorgprijs de code HH8BL1.

Nieuwsgierig geworden wat deze transportservice voor u kan doen. Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. 

Koopjes op Marktplaats en veilingsites thuisbezorgd was last modified: oktober 28th, 2016 by Ferry de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *