Inrichting hal 2.0

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Vorige week heb ik een eerste blog geschreven over de inrichting van de hal. Ik kwam er al snel achter dat het allemaal niet in 1 blog zou passen en daarom vandaag ‘inrichting hal 2.0’!

Ik eindigde vorige week met een superleuk onderwerp namelijk de perfecte schoenenkast! Er waren nog een paar hele mooie schoenenkasten die ik met jullie wilde delen maar helaas kwam ik daar niet aan toe. Vandaag laat ik toch nog even een paar van mijn favoriete pick’s zien!

De eerste is een schattig kastje speciaal voor schoenen. Dit kastje is vooral handig voor mensen die een kleine hal hebben.

Schoenenkast voor kleine inrichting hal

Er zijn 2 ruimtes voor de schoenen, daarboven zit een kleine lade en helemaal bovenin is een handige klep die je naar boven uit kunt klappen! Ook de prijs van dit schoenenkastje is schattig! Voor slechts €119,- staat dit kastje al in je hal!

Schoenenkast voor kleine inrichting hal

Nog fijn om te weten, het artikel is direct leverbaar en de bezorging is gratis!

Dan nog 1 laatste schoenenkast om het af te leren! Zelf zou ik hier nooit geen ruimte voor hebben maar dromen mag toch? In mijn volgende huis moet staat een grote hal op mijn prioriteiten lijstje zodat ik deze prachtige schoenenkast kan kopen.

Je kunt hier hier bijna 40 paar schoenen in kwijt en dan is er ook nog eens ruimte voor accessoires! De schoenen rekken kunnen in hoge versteld worden waardoor ook je laarzen hier prima kunnen staan. Als slagroom op de taart beschikt de kast ook nog eens over LED verlichting! Je leest het…Ik ben verliefd!

Daarbij word de kast ook nog gratis bezorgd en je kunt achteraf betalen!

Inrichting hal met accessoires

We hebben de kapstok, spiegel en schoenenkast besproken voor de hal inrichting. Als laatste wil ik ook nog een paar mooie accessoires laten zien die je zou kunnen gebruiken in de hal. Met accessoires maak je de hal helemaal af. Ook kun je met accessoires tegen niet een al te hoge prijs vaak de hal al helemaal omtoveren en zo een nieuwe sfeer mee geven!

Allereerst een sleutelkastje die meteen opvalt zodat je nooit meer je sleutels zult vergeten!

sleutelkastje

Het handige aan dit kastje is dat je aan de bovenkant ook nog wat ruimte hebt. Ook de prijs van dit kastje valt reuze mee! Voor slechts €27,- kan hij al in uw gang hangen! Er is gratis verzending en gratis retourneren. Bestel je voor 23:00 in de avond? Dan is het morgen al in huis!

Heb je maar een kleine sleutelbos en geen ruimte voor een heel kastje? Dan is de onderstaande sleutelhouder misschien wel iets voor jou! Ik vond hem in ieder geval wel erg schattig daarom heeft zij een plaatsje in dit blog verdiend:

Door de sterke magneet kan ze wel sleutelbossen tot 30 sleutels dragen! Ze is nu in de aanbieding, voor slechts €14,95 heb je al zo een leuke sleutelhouder!

Laatste stukje van de hal inrichting

Zelf heb ik hem niet maar als je genoeg ruimte en paraplu’s hebt dan kan het een hele mooie aanvulling op de hal zijn: de paraplubak! Eigenlijk had ik er nooit zo over gedacht (al mijn paraplu’s gaan toch stuk) maar ook deze bak kan een groot deel van de sfeer in de hal bepalen. Wat denken jullie bijvoorbeeld van de onderstaande paraplu bak?

Ik vond hem zelf wel iets hebben en volgens mij past het wel in het blog van inrichting hal 2.0. Het is een design dat is geïnspireerd op takjes van een vogelnest 🙂 Schattig toch!

Wat vind jij leuk en wat is jouw stijl?

Ik ben erg nieuwsgierig wat andere mensen in hun hal hebben staan en wat ze van de ideeën uit het blog vinden. Wat denken jullie bijvoorbeeld van de schoenenkast? Heb je een mooiere, grotere en betere schoenenkast? Dan wil ik die dolgraag zien :)! Laat je een berichtje achter?

Groetjes Roos!

 

Inrichting hal 2.0 was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *