Inspiratie voor je interieur met: blauw

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

interieur inspiratie

Ben je op zoek naar een nieuwe kleur? Naar inspiratie voor je interieur voor de zomer? Blauw is een hippe kleur! Met name koningsblauw, marineblauw, en jeansblauw kunnen heel erg mooi zijn op een wand en zo het wit of grijs vervangen. Want eerlijk gezegd is wit of grijs de kleur die de gemiddelde Nederlander als basiskleur op de muur heeft zitten. Het is natuurlijk wel erg safe! En goed te combineren met allerlei andere kleuren! Maar het is natuurlijk wel zo stoer om eens te kiezen voor wat meer pit!

Keuzes uit allerlei blauwtinten

Voor de mensen die echt een keer iets anders willen, ga dan aan de slag met blauwtinten zoals: petrol of aqua. Deze kleuren geven al snel je interieur een compleet andere uitstraling.

interieur inspiratieNatuurlijk heb je je eigen smaak, idee of een bepaald gevoel over een uitstraling. Dit wil je terug zien in je interieur. Wat vind je van de volgende interieur inspiraties:

  • Koningsblauw is de blauwtint die geschikt is voor een chique interieur
  • Turquoise of mint geeft een liefelijke maar ook moderne uitstraling
  • Met azuurblauw krijg je een strandgevoel in je huis
  • Grijsblauw tinten geven weer wat meer rust en een ruimtelijk gevoel in huis

 

Blauw combineren met andere kleureninterieur inspiratie

blauw interieurinterieur inspiratieBlauw is mooi te combineren met okergoud, goud, koper en geel. Dit kun je verder combineren met houten meubelsVt wonen en Adriadne at home kozen voor de woontrend 2016 voor de blauwtinten op de woonbeurs. In 2016, maar ook in 2017 kunnen we daar inspiratie opdoen voor het interieur en genieten van al de blauwtinten die je terug gaat zien in onder andere verf, behang en woonaccessoires.

 

 

Inspiratie voor je interieur met: blauw was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *