Jaloezieën op maat

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ben je net verhuisd en toe aan nieuwe raamdecoratie? Er is zoveel te kiezen, dat je soms het overzicht kwijt bent. Raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Kies daarom voor stijlvolle jaloezieën.

Waarom jaloezieën?

Jaloezieën zijn uitermate geschikt voor in ieder interieur. De jaloezieën van Raamdecoratie.com zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. De raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt, geheel samengesteld naar uw wensen. Kies voor een 25 millimeter brede gladde lamel in het grijs met een ladderkoord, of een 50 millimeter lamel met een houtnerf in het zwart met een ladderband. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!
Bij een horizontale jaloezie op maat kiest u voor een ladderband of -koord. Ladderbanden zijn ook in verschillende kleuren en breedtes verkrijgbaar.

Welk soort materiaal kies ik?

Er zijn jaloezieën in aluminium en hout verkrijgbaar.
Een aluminium jaloezie geeft een moderne look aan uw inrichting. Aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en zijn gemakkelijk schoon te houden. Een aluminium jaloezie is de perfecte toevoeging voor uw moderne interieur. Zelfs op aluminium of kunststof kozijnen zijn deze producten te plaatsen zonder te hoeven boren.

Heeft u een industrieel interieur en zoek je hiervoor nog passende raamdecoratie? Kies dan vo
or strakke zwarte bamboe jaloezie met een ladderkoord. Dit product is tijdloos en geeft een spannend contrast aan uw interieur.

Houten jaloezieën maken van jouw huis in een handomdraai een sfeervol thuis. De natuurlijke elementen van het hout voegt een warme uitstraling toe aan je interieur. Maak de keuze voor een lichte houten jaloezie met een brede ladderband, en jouw romantische woonkamer is helemaal af. Ook houten jaloezieën kunnen door middel van klemsteunen worden gemonteerd, zodat u niet hoeft te boren in een kunststof of aluminium kozijn.

Kleurstalen

Vraag snel uw gratis kleurstalen aan via Raamdecoratie.com zodat u kunt bekijken welke jaloezie er precies aan uw wensen aansluit. Heb je advies nodig over een product of andere vragen? Neem gerust contact op met de productspecialisten van Raamdecoratie.com. Plaats vervolgens de bestelling in de webshop, om snel te genieten van jouw nieuwe, stijlvolle raamdecoratie!

Jaloezieën op maat was last modified: september 17th, 2019 by KijkopMeubelen.nl