Kennen jullie Crowdyhouse al?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een tijdje geleden stuitte ik op de webshop Crowdyhouse.com. Even iets heel anders als de meeste webshops. Waar de meeste webshops eigenlijk allemaal een beetje dezelfde producten heeft is dat bij Crowdyhouse wel anders. Wat een mooie en unieke producten hebben ze zeg! Dit moet ik wel even met jullie delen :).

Hoe werkt Crowdyhouse?

CROWDYHOUSE www.crowdyhouse.com #GoCatchSomeSwagCrowdyhouse is van mening dat inspirerende ontwerpen niet verborgen moeten zijn maar juist de gedeeld moeten worden met het grote publiek.

Inspirerende ontwerpen die gemaakt zijn met gevoel zorgen ervoor dat onze levens veranderd kunnen worden.

Dat is de reden dat Crowdyhouse zijn deuren heeft open gezet voor design talenten. Al het talent is welkom, ook het talent wat misschien wat edgy is en een wat kleiner publiek heeft.

Zoveel verschillende designers en stijlen zorgen ervoor dat er altijd wel iets moois bij zit wat je aanspreekt. Ik hou zelf wel van een beetje aparte opvallende dingen dus ik werd helemaal blij van deze website!

Een paar voorbeelden

De onderstaande wandkast kwam ik tegen en ik was meteen verkocht! Wat een leuke manier om boeken en andere accessoires op te bergen! De kast zelf is al echt een eyecatcher en het lijkt alsof hij zo uit de muur komt zetten!

Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, dus als je echt wilt opvallen dan koop je er 2 of 3 in verschillende maten. Het is de perfecte manier om een lege muur op een originele wijze te vullen. En het is ook nog eens multifunctioneel!

De kast is gemaakt van hoogwaardig baltisch berkenhout en de planken zijn slechts 6mm dik waardoor het een dynamische kast blijft.

Muurpotten

Heb je niet zo een grote lege muur maar wil je toch iets leuks en origineels? Dan zijn deze muurpotjes misschien iets voor jou! Ik vond ze in ieder geval erg schattig!

Ook de prijs is erg schattig, voor slechts €29,- hangen ze al bij jou aan de muur!

Teveel leuke producten!

Eigenlijk hebben ze teveel leuke en mooie producten om een goede indruk te krijgen. Ik raad aan om even te kijken op hun best sellers pagina!

Waarschuwing: Als je liever geen geld wilt uitgeven kijk dan niet op deze website! Zoveel leuke producten, niet bestellen is gewoon bijna onmogelijk :)!

Geschreven door Roos


CROWDYHOUSE www.crowdyhouse.com #GoCatchSomeSwag

 

Kennen jullie Crowdyhouse al? was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *