Over “Kijk op meubelen”.

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

meubelenWilt u uw meubelen laten reinigen, restylen of repareren? Wilt u weten hoe u het beste uw meubelen kunt onderhouden? Wenst u advies over het aanschaffen van een nieuw bankstel of meer weten over garantie en levertijden? Of wilt u juist meer informatie over het opnieuw laten stofferen van uw favoriete leunstoel? Hiervoor bent u bij Kijk op meubelen aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht met allerhande vragen, voor advies en wij bieden u diensten op maat aan.

Repareren van meubelen

Vertonen uw oude stoelen mankementen, maar bent u nog niet toe aan nieuwen? Veel defecten kunnen hersteld worden. Een aantal voorbeelden:

  • Een doorgezakte stoel wordt weer als nieuw door de zitting opnieuw op te vullen.
  • Singelbanden kunnen aangespannen of vernieuwd worden.
  • Een loszittende rugleuning kan weer gelijmd worden.
  • De wieltjes die bevestigd zijn onder de poten van dinerstoelen, kunnen heel gemakkelijk worden vervangen.
  • En een gebroken stoel- of tafelpoot is te herstellen.

Reinigen van meubelen

Meubelen kunnen op verschillende manieren gereinigd worden. Stoffen meubelen kunnen bijvoorbeeld worden gereinigd met een middel op koolzuurbasis en een lederen zithoek wordt gereinigd met een lederreinigingsmachine. Zowel voor het repareren als voor het reinigen van meubels kunt u een offerte aanvragen, door op deze website het offerteformulier in te vullen.

Onderhouden van meubelen

Bij ons vindt u informatie over hoe u uw meubels het beste kunt onderhouden en welke producten u hierbij kunt gebruiken. Deze producten zijn hier op onze site via een webformulier te bestellen.

Kopen of stofferen van meubelen

Informeer uzelf over de voor- en nadelen met betrekking tot het online aankopen van meubelen. Het is zeker een voordeel dat u thuis op uw gemak de meubels rustig kunt uitkiezen. Maar is natuurlijk ook een optie om uw huidige stoelen en/of bankstel te laten stofferen, zeker als uw meubelen nog in een prima staat verkeren. Het is in ieder geval een stuk voordeliger dan nieuwe meubels aanschaffen.

Maatwerk zitmeubels

Niet iedereen is even lang, kort, zwaar of hetzelfde gebouwd. Confectie zitmeubels zijn dan ook niet altijd de oplossing om goed te kunnen zitten. Waar moet u op letten als u zitmeubels aanschaft? Of wilt u liever wat meer besteden om een custom made bankstel van MeubelVisie aan te schaffen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang van een uitstekend zitcomfort kunt genieten.

Offertes aanvragen

Behalve dat u bij ons terecht kunt voor informatie, tips en adviezen. Heeft u ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Heeft u vragen, advies of een prijsindicatie nodig kunt u contact opnemen door rechtsboven de contactknop aan te klikken.

Deel ons op Facebook

Omdat wij van mening zijn dat deze site waardevolle informatie heeft, willen we graag deze informatie met zoveel mogelijk mensen delen. Om die reden belonen we iedereen die ons daarbij helpt. Door op de link hieronder te klikken kunt u onze site delen op Facebook en ontvangt u als beloning een kortingsbon van MeubelVisie.

 

Over “Kijk op meubelen”. was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *