Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf!

meubelvisie erkend leerbedrijfSH&M heeft Meubelvisie officieel erkent als SH&M leerbedrijf. Dit is een erkenning die gegeven word als meubelstoffeerders stageplaatsen beschikbaar stellen. Meubelvisie is nu dus ook een erkend leerbedrijf!

Meubelvisie als erkend leerbedrijf

Meubelvisie is een allround en innovatief bedrijf met jarenlange ervaring. Het bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen en heeft zelfs een eigen ontwikkelingscentrum. In dit centrum worden nieuwe technieken en producten ontwikkeld. Dit was een van de dingen die voor Albert van Schaik de doorslag heeft gegeven om Meubelvisie deze erkenning te geven.

Meubelvisie en SH&M

De bijdrage die Meubelvisie levert aan SH&M bestaat onder meer uit het opleiden van meubelmakers en meubelstoffeerders voor de praktijk.
Het SH&M heeft geen stoffeer opleiding meer met de klassieke stoffeer methodes. Omdat deze methodes anders voor de toekomst verloren gaan, gaat Meubelvisie de leerlingen hier kennis mee laten maken. Daarnaast helpt Meubelvisie de studenten verder ontwikkelen met leder, stof en hout reparatie’s uit te voeren.

Meubelvisie gaat verder

Leerlingen die na afronding van hun studie een eigen bedrijf willen starten kunnen ook bij Meubelvisie terecht! Naast het maken, stofferen en repareren van meubels komt er bij een eigen bedrijf natuurlijk een hoop kijken. Een van die dingen is de marketing van je bedrijf. Bij Meubelvisie kunnen ze de leerlingen helpen ontwikkelen op het gebied van moderne marketing activiteiten.

Ondanks dat het vak meubel stofferen een stoffig imago heeft. Is het meubel stofferen nog steeds een beroep waar veel vraag naar is. Tegenwoordig moet de meubelstoffeerder ook van steeds meer markten thuis zijn. Het is niet alleen het stofferen maar ook het repareren van meubels word steeds belangrijker.

Mogelijkheden bij Meubelvisie

Meubelvisie heeft verschillende afdelingen even op een rijtje:

  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Meubelreparatie
  • Meubelstoffering
  • Meubelonderhoud

Heeft u een opleiding in één van deze richtingen? Dan bestaat een mogelijkheid om bij ons het praktijk gedeelte te leren. Er zijn een aantal stageplaatsen beschikbaar bij Meubelvisie.

Voor meer info Neem contact op met Ton de Wit, afdeling ontwikkeling en innovatie Of Ferry de Kok, afdeling marketing via info@meubelvisie.nl

Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf! was last modified: oktober 26th, 2016 by Ferry de Kok

4 Comments

on “Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf!
4 Comments on “Meubelvisie nu een erkend leerbedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *