Op naar de keuken!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Op naar de keukenIk zei het vorige keer al, en ik zeg het weer; er zijn prachtige nieuwe trend te zien in inrichting en interieur. We zijn via verschillende interieurs, langs tuininrichting en voorbij nog veel meer andere mooie nieuwe trends in wonen nu aangeland in de keuken. Want daar waren we nog niet geweest. Dat maken we nu dus goed!

Trend 1: tegels.

Een betegelde keukenmuur is niets nieuws, maar let op; er vindt een verschuiving plaats van matte afwerkingen naar gekleurd en glans. Een geglazuurde tegel is niet alleen gemakkelijk schoon te maken – hij reflecteert ook het licht in de kamer, met effectieve resultaten, ongeacht de kleur. In combinatie met rustieke houten en marmeren werkbladen, creëren ze een heel mooi contrast met de aardse kleuren en voegen ze verschillende textuurlagen toe aan de ruimte.

Trend 2: vintage en antiek

Een leuke nieuwe trend is het introduceren van antiek of vintage meubilair in een keuken, dat heeft het onmiddellijke effect van het creëren van een warme, bewoonde thuisomgeving. Meubilair uit de boerenkeuken, in de vorm van een geschrobde keukentafel of dressoir is de voor de hand liggende keuze voor een traditionele uitstraling. Tijdloos, gebouwd om lang mee te gaan en vaak goedkoop te vinden op vintage beurzen, dit soort stukken zullen karakter geven aan uw keuken.

Trend 3: glas

Na jaren van het afbreken van muren om grote open kamers te creëren, zijn we de laatste tijd toch weer de voordelen gaan waarderen van het kunnen sluiten van de deur, om even te ontsnappen aan de drukte van de rest van het huis. Een glazen wand kan ruimtes splitsen zonder licht in te leveren, of het gevoel van saamhorigheid. Het heeft ook het voordeel dat het geurtjes in de keuken helpt tegen te houden.

3 keukentrends; tegels, vintage en glas. Gaat u de keuken verbouwen? Doe uw voordeel met deze leuke nieuwe ontwikkelingen in de keuken.

Op naar de keuken! was last modified: mei 17th, 2022 by Kim Sneijder