Raamdecoratie matchen met je interieurstijl

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Heb je een nieuwe woning gekocht en ben je op zoek naar eenheid in je interieur of heeft je op en top gestylde woonkamer een finishing touch nodig? Dan is de match tussen raamdecoratie en je interieurstijl de ideale oplossing.
Raamdecoratie is onbewust een van grote sfeerbepalers van je woning. Je verstelt er niet alleen de lichtinval mee, ook zitten ramen vaak op ooghoogte wat betekent dat je altijd je raamdecoratie in het zichtveld hebt. Wij geven je de beste raamdecoratie per interieurstijl.

Moderne woning

Eenvoud, glanzende metalen, strakke lijnen en luxe materialen zijn kenmerkend voor een modern interieur. Kies voor bruin, zwart, wit en grijs als basiskleuren en combineer deze met in het oog springende kleuren. Strakke raamshutters ademen luxe wat perfect te combineren is met een moderne woning.

Klassiek interieur

Een klassiek interieur heeft de elegante uitstraling van rijkdom en luxe. Er worden luxe leersoorten, donkere houttinten en zachte veloursstoffen gebruikt. Gebruik rijke metaalsoorten als zilver en goud in combinatie met rustige kleuren. Vouwgordijn in een zachte kleur, passend bij de leer/houtkleuren, zijn dan ook de beste keuze in een klassiek interieur.

Urban look

Combineren van rauwe en stoere materialen als bakstenen, ongelakt hout en beton is een must voor het creëren van een urban interieur. Ideaal om dé trend op het gebied van raamdecoratie toe te passen: houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn absolute sfeermakers en hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Perfect voor een urban interieur!

Scandinavisch interieur

“Less is more” is de passende kreet bij een Scandinavisch interieur. Minimalisme staat centraal. Strakke lijnen, veel natuurlijk licht en natuurlijke houtsoorten mogen niet ontbreken. Welke raamdecoratie hier het best bij past? Rolgordijnen in een basiskleur! Voeg de kleuren van je meubels, vloer en muren samen met je rolgordijnen om eenheid te creëren.

Combineren van raamdecoratie met je interieurstijl geeft het interieur net dat zetje wat het nodig heeft om het perfect te maken!

Raamdecoratie matchen met je interieurstijl was last modified: juli 5th, 2019 by KijkopMeubelen.nl