3 ideeën om uw woonkamer stijlvol in te richten

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wilt u uw woonkamer graag opnieuw inrichten of heeft u net een verhuizing achter de rug? Wij geven u graag ideeën om uw woonkamer stijlvol in te richten. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan renovlies behang? Lees er meer over in dit artikel.

1. Kies voor renovlies behang

Renovlies behangMet renovlies behang is er geen structuur zichtbaar. Dit is dus een geweldig idee als u op zoek bent naar een idee om een stijlvolle, gladde en strakke afwerking te krijgen. Bent u van plan om uw wanden te laten sauzen? Dat zorgt dit er vaak voor dat er maar één enkele keer gesausd moet worden. Dit scheelt tijd én geld. Renovlies behang beschermt de wanden en is tevens toe te passen op verschillende achtergronden. Daarnaast is het ook allergievrij en hygiënisch.

2. Mooie gordijnen

GordijnenMooie gordijnen geven uw woonkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. Wat voor soort gordijnen mooi is in uw woonkamer hangt geheel af van uw smaak en de inrichting van de woonkamer.

Als de woonkamer erg rustig is, kunt u kiezen voor gordijnen in een kleur die meer opvalt. Heeft u al veel kleuren in de rest van uw interieur? Dan is het verstandig om te kiezen voor een neutrale rustige kleur. Zo voorkomt u dat uw woonkamer te druk oogt. Dit zal de stijlvolle uitstraling niet ten goede komen.

3. Stijlvolle verlichting

Sfeervolle verlichtingUiteindelijk bepaalt de verlichting in uw woonkamer grotendeels de sfeer. Zorg daarom voor mooie verlichting. Ga voor een mooie grote lamp. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie hangende lamp of u kunt gaan voor een prachtige sfeervolle staande lamp. Beide zal mooi ogen in uw woonkamer.

Tegenwoordig zijn spotjes erg populair. U kunt erover nadenken om enkele spotjes boven een mooi schilderij te hangen of naast een prachtige vaas. Als u speelt met het licht, zul je zien dat de juiste verlichting uw woonkamer een geheel andere uitstraling kunnen geven.


3 ideeën om uw woonkamer stijlvol in te richten was last modified: januari 31st, 2018 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *