Creëer een stoer interieur (met robuust meubilair)

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Voor een stoer interieur heb je een stoere bank nodig!Je huis aankleden met een stoer interieur kan wellicht op jouw lijstje staan. Maar hoe pak je dit eigenlijk aan? Hoe creëer je een stoer interieur? Wat zijn de zaken waar je op dient te letten? Hieronder vind je diverse stylingtips om jouw huis bomvol robuustheid en authenticiteit op te laten leven.

Jouw bank als middelpunt

De bank is vaak het middelpunt van de woonkamer, het is ook een van grootste meubels. In een industrieel interieur kan je voor een unieke bank kiezen waarbij zwarte metalen poten en een leren uiterlijk erg populair zijn op het moment. Met name de kleur cognac komt veelvoudig terug. De eerste stap welke je dus kunt nemen is een industriele leren bank bestellen om een origineel uiterlijk te geven aan het geheel.

Lompe, robuuste verlichting voor jouw ruimtes

Voor een stoer interieur heb je ook stoere verlichting nodig!Geen saaie plafonnières meer in jouw ruimtes of de gebruikelijke simpele spots die jouw ruimtes verlichten. In een industriële woning wordt alles groot en lomp geplaatst en opgehangen. Industriële lampen herken je aan de grove metalen designs waarbij ook vaak houten elementen worden gebruikt. Ook echte kooplampen van bijvoorbeeld boten of warenhuizen zijn zeer geschikt om te gebruiken.

Originele meubels in een stoer jasje

Bij een stoer interieur hoort een stoere kast!Ook de kasten kan je vernieuwen met een industrieel tintje. Denk aan lange smalle lockerkasten om kleding in te plaatsen, lage metalen kasten als tv meubel en ga zo maar verder. En voor het gemak haal je een nieuwe salontafel erbij. Maar dan niet zomaar een tafel: wat dacht je van een salontafel in de vorm van een oud karretje of wellicht een verweerde legerkist?

Doe inspiratie op met de laatste design en trends van diverse coole meubels die jij kunt gebruiken in huis. Daarbij hoeft niet alles nieuw te zijn: gebruikte meubels zijn ook een goede keuze, soms zelfs beter dankzij de authentieke uitstraling.

Accessoires die het plaatje afronden

Ook in een industrieel interieur kies je voor allerlei accessoires om de stijl helemaal compleet te maken. Denk aan grote metalen klokken met een versleten design, planten in metalen potten of wellicht hou jij wel van andere stoere designs. Er valt in ieder geval genoeg te kiezen.

Creëer een stoer interieur (met robuust meubilair) was last modified: maart 14th, 2019 by KijkopMeubelen.nl