Veilig wonen met goede sloten

veilig wonenEen onveilig gevoel in uw eigen huis dat is een van de naarste gevoelens die er bestaan. Daarom is het belangrijk dat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis! Veilig wonen dat begint bij goede sloten! Een slotenmaker kan u helpen bij het uitzoeken van veilige sloten. Naast veilige sloten zijn er nog meer stappen die u kunt ondernemen om veilig te wonen.

Hieronder hebben we enkele tips voor u op een rijtje gezet die u kunt gebruiken om veilig te wonen.

VEILIG WONEN, MET SKG GEKEURDE SLOTEN MET TWEE OF ZELFS DRIE STERREN

Veilig wonen doet u het beste met sloten die voorzien zijn van het SKG keurmerk. Deze sloten zijn veilig en veel moeilijker te kraken dan de meeste sloten. Doordat het kraken van de sloten erg moeilijk is duurt het veel langer voordat een inbreker in huis staat. Dit betekent dat de pakkans voor de inbreker verhoogd word. Vaak zullen inbrekers al snel door hebben dat het een ingewikkeld slot is en gaan ze door naar een ander huis.

VEILIG WONEN? VERMIJD KWETSBARE PLEKKEN

Er wordt wel eens gezegd dat een ketting zo sterk is als de zwakste schakel. Dat is bij de beveiliging van woningen ook zeker het geval! Het kan nog zo goed beveiligd zijn maar als er 1 raam onbeveiligd is zullen ze er toch in komen. Zorg er daarom voor dat de beveiliging goed op orde is.

VRAAG ADVIES VAN EEN EXPERT

Het beste advies is vraag een expert om advies! Misschien denkt u dat kan ik zelf wel maar uit ervaring blijkt dat u niet alles kunt zien. Iemand van buiten af kan u goed adviseren en ziet snel de zwakke punten in de beveiliging. Wanneer u de beveiliging dus goed op orde wilt hebben neem dan contact op met een expert. Ook deze website is een goede website om te kijken of de beveiliging op orde is.

Heeft u zelf nog andere tips? Laat ze dan hieronder achter!

Veilig wonen met goede sloten was last modified: oktober 18th, 2016 by Ferry de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *