Woonbeurs heeft een nieuwe naam

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat voorheen de Woonbeurs Amsterdam heette , is sinds 2015 vt wonen & design beurs. Het woonseizoen start met deze beurs eind september in de Amsterdamse RAI.

Nieuwe woonbeurs

De nieuwe naam van de woonbeurs is een logisch gevolg van een groeistrategie waarbij de komende jaren meer bezoekers en deelnemers op de beurs verwelkomt worden. Naast de grote hoeveelheid van woonstijlen in vtwonen, is er ook een grote rol voor designexpert Eigen Huis & Interieur en Ariadne at Home op de vt wonen&design beurs weggelegd. Met deze vernieuwde woonbeurs kan er optimaal op de behoefte worden ingespeeld van b2b relaties en een nog groter publiek te trekken.

In de Rai Amsterdam

woonbeurs

bekroond met een internationale design-award van Design and Design.

Ieder jaar wordt de Rai zes dagen lang omgetoverd tot dé plek in Nederland waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren, zoals het Nederlandse designmerk Bert Plantagie dat met het eigenzinnige kuipstoeltje Zuki bekroond is met de internationale design-award van Design and Design.

Advies op de beurs

Op de beurs kan de trend- en stijlbewuste bezoekers persoonlijk advies inwinnen voor de bouw en verbouw van een huis. Ja oplossingen krijgen voor elke woonvraag die wordt gegeven. De liefhebbers kunnen meer dan ooit samen met de smaakmakers en designexperts van de woonbranche op een interactieve manier hun woondromen realiseren. Zo wordt de bezoeker geholpen met het samenstellen van het beursprogramma op een eigen persoonlijke webpagina, waarbij hij/zij een keuze kan maken uit de merken en producten die het best aansluiten bij de persoonlijke woonwensen. Het hele jaar door helpt deze persoonlijke pagina bij het maken van keuzes om woonwensen te realiseren.

Inspiratie op doen

De levensgrote huizen van vtwonen, Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur en More Than Classic inspireren veel liefhebbers. De woonbeurs, gecombineerd met presentaties en belevingen, online shopplatforms, exposure op tv en vakmomenten, brengt een ultieme combinatie samen voor woonliefhebbers.

 

Geschreven door Faisca van der Kleij 

 

Woonbeurs heeft een nieuwe naam was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *