Woonbeurs heeft een nieuwe naam

Dit jaar gaat de vt wonen & design Beurs 2015 wat voorheen Woonbeurs Amsterdam heette van start. Het woonseizoen 2015 zal dit jaar van 29 september tot en met 4 oktober zijn. Het evenement dat in de afgelopen 22 jaar. Bijna 2 miljoen bezoekers getrokken heeft zal ook dit jaar plaats vinden in de Amsterdamse RAI.

nieuwe woonbeurs

De nieuwe naam van de woonbeurs is een logisch gevolg van een groeistrategie waarbij de komende jaren meer bezoekers en deelnemers op de beurs verwelkomt worden. Naast de grote hoeveelheid van woonstijlen in vtwonen, is er ook een grote rol voor designexpert Eigen Huis & Interieur en Ariadne at Home op de Vt wonen&design beurs weggelegd. Met deze vernieuwde woonbeurs kan er optimaal op de behoefte worden ingespeeld van b2b relaties en een nog groter publiek te trekken.

In de Rai Amsterdam

woonbeurs

bekroond met een internationale design-award van Design and Design.

Ook dit jaar wordt de RAI zes dagen lang omgetoverd tot dé plek in Nederland. Waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren, zoals het Nederlandse designmerk Bert plantagie. Welke met het eigenzinnige kuipstoeltje Zuki bekroond is met de internationale design-awara van Design and Design.

Advies op de beurs

Op de Beurs zal de trend- en stijlbewuste bezoekers persoonlijk advies kunnen inwinnen. Voor de bouw, verbouw van een huis en oplossingen krijgen voor elke woonvraag die wordt gegeven. De liefhebbers zullen meer dan ooit samen met de smaakmakers en designexperts van de woonbranche. Op een interactieve manier hun woondromen kunnen realiseren op de vt wonen&design beurs. Zo wordt de bezoeker geholpen met het samenstellen van het beursprogramma op een eigen persoonlijke pagina. Waarbij hij een keuze kan maken uit de merken en producten die het beste aansluiten bij de persoonlijke woonwensen. Het hele jaar door helpt de persoonlijke pagina de bezoeker bij het maken van zijn keuzes om de woonwensen te realiseren.

Inspiratie op doen

De levensgrote huizen van vtwonen, Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur en More Than Classic zullen veel liefhebbers weer inspireren. De woonbeurs, gecombineerd met presentaties en belevingen, online shopplatforms, exposure op tv en vakmomenten, brengt een ultieme combinatie samen die de woonliefhebbers zal bereiken en motiveren.

 

Geschreven door Faisca van der Kleij 

Woonbeurs heeft een nieuwe naam was last modified: oktober 26th, 2016 by Ferry de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *