Woonmaand oktober

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

woonmaandDe hele maand oktober staat in het teken van wonen. Omdat in oktober de dagen weer langzaam korter worden en het buiten kouder wordt, zijn mensen in oktober weer meer binnen. In de woonmaand oktober krijgen veel mensen zin om hun interieur aan te passen, de warmte in huis te halen door een andere sfeer of nieuwe accessoires. Geheel volgens de nieuwste trends en kleuren of gewoon in die kleur waar jij je fijn bij voelt.

Woonmaand

De woonbranche is jaren geleden al ingesprongen op deze behoefte en heeft oktober daarom uitgeroepen tot Woonmaand. Dit betekent veel mooie beurzen, leuke acties en heel veel aandacht voor alles op woongebied. De komende maand is er dan ook veel leuke en inspirerende evenementen op gebied van wonen en design. Hier onder een aantal grotere events in Nederland en België.

woonmaandVTWonen & Designbeurs, Amsterdam (3 t/m 8 okt 2017)

Inspiratie opdoen voor je eigen huis in het prachtige woonhuis van Eigen Huis & Interieur. Het krijgen van Stylingsadvies, de nieuwste designs bekijken en binnenkijken bij nog meer grote woonbladen van Nederland. De RAI wordt ieder jaar zes dagen lang omgetoverd tot dé plek in Nederland waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren.

De beurs is geopend op:

Dinsdag 10.00-18.00 uur
Woensdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-21.00 uur
Vrijdag 10.00-21.00 uur
Zaterdag 10.00-18.00 uur
Zondag 10.00-18.00 uur

De tickets koop je het voordeligst online.

www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs 

Dutch Design Week, Eindhoven (21 – 29 okt 2017) woonmaand

Ga ook in de woonmaand oktober langs bij de Dutch Design Week. Deze biedt een enorm programma vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ‘n greets, feesten en plekken waar je kunt eten en drinken. Veel activiteiten duren de volle negen dagen, maar er zijn ook kortlopende activiteiten. Er zijn in totaal rond 400 events op meer dan 80 locaties in Eindhoven.

De openingstijden zijn verschillend per locatie, maar de meeste zijn dagelijks geopend van 11:00 – 18:00 uur.

DDW bezoeken? Een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties.

www.ddw.nl

 

 

Woonmaand oktober was last modified: december 15th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *