Inspiratie met woonaccessoires voor deze zomer

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

inspiratie woonaccessoiresHoe kan je op een creatieve manier de ruimtes in en buiten je huis voor het nieuwe seizoen opfrissen met woonaccessoires. Gewoon door middel van inspiratie met woonaccessoires. Kijk op meubelen heeft de meest leuke meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ook tips voor meubelreparatie en onderhoud kan op deze site niet ontbreken.

Heb je al een tijdje de kriebels om de decoratie te veranderen? En alleen een beetje inspiratie met woonaccessoires nodig? Misschien kunnen wij je helpen! Hieronder vind je wat tips om je een inspiratie met woonaccessoires te geven.

inspiratie met woonaccessoires

Ideeën opdoen en het krijgen van inspiratie met woonaccessoires kan je ten alle tijden opzoeken via het internet, in een magazine, of in woonwinkels. Voordat je begint met het toevoegen van zomerstukken in je huis, is het belangrijk om al de dingen die je al hebt aan bijvoorbeeld : kussens, plaids, fotolijsten, vazen, kaarsen houders noem maar op, op te ruimen. Loop gewoon eens rondje in je huis. Elk accessoire dat u niet meer opwekt … ruim je op! Doe het in een doos en zet het op zolder of in ruimte waar je spullen kunt bewaren.

inspiratie woonaccessoiresRuil je kussens in voor frisse kleuren

Een eenvoudige manier om je woonkamer te verlevendigen is om de sierkussens die je op de zitmeubels heb staan, om te wisselen. Verruil je gebreide en vachtkussens (en elke donkere, winterse kleur) met fel tinten, lichte stoffen en gelukkige afdrukken. Je zou verwonderd zijn hoe groot het verschil is met zo’n kleine verandering.

inspiratie woonaccessoiresVernieuw uw beddengoed

De slaapkamer ken je ook al onderdeel van je huis zien om het eens even op te frissen dit kan je doen door nieuwe lakens te kopen. Lichtgewicht en all-white zijn de kwaliteiten om te zoeken in een zomer bedden set, en bij het kiezen van materiaal, zal 100% katoen of linnen je ’s nachts koel houden. Een nieuw dekbed, wat kussentjes kan de kleine verandering zijn die je slaapkamer nodig heeft.

inspiratie met woonaccessoiresDe buitenruimte met duurzame en praktische spullen

Hoe fijn is het wanneer het zonnetje schijnt en de temperaturen oplopen zoals we de afgelopen tijd al hebben meegemaakt. Het is nog fijner dat je lekker kan genieten van het mooie weer in je tuin. Tuin ideeën nodig? Kijk eerst eens goed naar je tuinmeubilair. Is dit aan vervanging toe? Het beste is dan dat ze zo duurzaam en praktisch zijn als ze prachtig zijn. Bij het winkelen voor tuinmeubilair, let op materiaal zoals teak, poedercoating aluminium en smeedijzer voor gegarandeerde langdurige kwaliteit. Tegenwoordig word er ook gebruik gemaakt van de hoogwaardige stoffen, zodat al uw kussens weerbestendig zijn, maar wel zacht en comfortabel zijn.

inspiratie met woonaccessoiresMaak het levendig met groen

Wij houden van groen en bloemen niet alleen buiten in de tuin maar ook in het huis het hele jaar door, maar het is een tip dat vooral van toepassing is op het zomerseizoen. Naast de fysieke voordelen van planten in uw ruimte ( maken ze de ruimte letterlijk fleurig ), creëren ze een omgeving die levendig aanvoelt.

 

 

Inspiratie met woonaccessoires voor deze zomer was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl