Bankstel op maat, voor een voortreffelijk zitcomfort

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Goed zitcomfort is het allerbelangrijkst

In de ruim dertig jaar dat ik werkzaam ben in de meubels. Valt het mij op dat veel mensen een bank kopen vanwege het design, de kleur, verschillende mogelijkheden en als allerlaatste criterium het zitcomfort.

Natuurlijk moet een nieuw bankstel lekker zitten en dat doet het altijd wel na een dag winkelen of als u meer als 20 verschillende modellen uitgeprobeerd heeft.

Het werkelijke zitcomfort dat merkt u pas als de bank thuis staat. De bank zit toch niet zo lekker als in de meubelwinkel, na een paar dagen krijgt u last van uw rug, uw schouders of een slapend gevoel in uw benen.

Langzaam komt het besef dat een goed zittend bankstel toch wel belangrijker is als een mooie kleur of leuk model. Iedereen is weer anders qua menselijke maat. Het is dan ook bijna een wonder te noemen als u op een in serie gemaakt bankstel goed kan zitten.

bankstel op maatSteeds meer vraag naar een bankstel op maat

Langzaam aan vind je bij enkele meubelwinkels al een bankstel op maat. Althans een semi bankstel op maat. U heeft keuze uit een hard of zacht zitcomfort, misschien ook keuzes uit verschillende armleggers. Zelfs een wat hogere of lagere zithoogte is mogelijk en dat was het dan wel.

Een bankstel op maat is echter veel meer als hierboven beschreven. Door de ontwikkeling van semi op maat bankstellen blijkt dat ook bij  meubelfabrikanten en meubelwinkels het besef steeds groter wordt dat een bankstel in eerste instantie goed en comfortabel moet zitten. Dat komt ook door de steeds groeiende vraag naar een goed zittend bankstel.

Wat is een bankstel op maat

Voor het maken van een bankstel op maat zijn er veel factoren waar rekening mee gehouden moeten worden. Zo kunt u onder andere denken aan de volgende factoren:

  • uw lengte
  • uw gewicht
  • uw zit gewoontes
  • uw persoonlijke smaak
  • eventuele lichamelijke beperkingen

 

Een goed bankstel op maat wordt helemaal custom made samengesteld. U zult ook actief worden betrokken bij het maken van uw custom made bankstel. Het kan zijn dat er een prototype wordt gemaakt waar u eerst gebruik van kan maken alvorens het uiteindelijke resultaat bij u thuis staat.

Een maatbank is ook vooral een duurzame aanschaf.

Tegenwoordig worden banken zo gemaakt dat de levensduur vaak niet langer is als 3 tot 7 jaar.

Daar is ook de prijs op gebaseerd. Ik moet wel zeggen dat de betere design merken wel vaak duurzaam produceren.  Laat u een bank op maat maken. Kunt u ook kiezen uit duurzame materialen zodat uw bank een leven lang mee kan gaan. Het verschil tussen een betere design bank een een bank op maat is dat u met een bank op maat altijd een voortreffelijk zitcomfort heeft gecombineerd met een prachtig design.

Wilt u ook een bankstel op maat – vraag hier na de mogelijkheden

 

Bankstel op maat, voor een voortreffelijk zitcomfort was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *