Bankstellen kopen anno 2015

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bankstellen kopen, het was nog nooit zo makkelijk…

De consument, marktomstandigheden en trends zijn voortduren aan veranderingen onderhevig. Op trends en mode weet de branche al jarenlang goed in te spelen, maar een veranderende consument blijkt wat lastiger. De gemiddelde consument gaat niet zo graag meer de deur uit om uren lang winkel winkel in en uit te lopen. Bankstellen of een hoekbank online kopen gaat voor velen ook nog een stap te ver.

De meubelbranche volgt het aloude principe ‘stil zitten als je geschoren wordt’. Lege winkels, sterk dalende omzetcijfers en veel leegstand op de ooit zo drukke woonboulevards leiden amper tot inspiratie in ondernemend Nederland. Men bezuinigt de ooit succesvolle concepten tot op het bot toe weg wat leidt tot sterk vermagerde formules die doods en saai overkomen.

Sofa@Home is een grote uitzondering hierop en heeft haar formule aangepast op de wensen en behoeften van de dag van vandaag. Met een zeer complete en duidelijke site (geen webshop) krijgt de consument inzicht in de mogelijkheden met de collectie van Sofa@Home.
Een ‘winkelmandje’ of bestelmogelijkheid leiden zelden tot complexe bestellingen. Daarom kan de  klant, na zich georiënteerd te hebben op de site,  een afspraak maken met een adviseur van Sofa@Home.

De woonadviseur komt bij u thuis

De woonadviseurs van Sofa@Home reizen door heel Nederland en zijn de klant graag van dienst bij het samenstellen van hun eigen bankstel of hoekbank.

Uit showrooms door heel Nederland klinkt vaak hetzelfde geluid. Als een klant er eenmaal in slaagt om een keuze te maken, dan ontstaan vaak de grootste vragen: “Wat nu als de gekozen kleur van de bank niet bij de gordijnen of vloerbedekking past?” of “Hoe kan ik de bank het beste plaatsen in mijn woonkamer?”. Maar ook “Wat nu als ik de hoekbank die ik heb samengesteld helemaal niet mooi vind?” 

Succes van Sofahome

Het succes van Sofa@Home komt voort uit het feit dat men heeft geluisterd naar de klant en het concept volledig heeft afgestemd op het consumentengedrag op de verkoopvloer en hierbij volledig inspeelt op de steeds veranderende consument. Bankstellen kopen was nog nooit zo makkelijk.

De voordelen op een rijtje

In het kort:

  • De klant oriënteert zich op het internet.
  • Heeft geen tijd of zin om de ene na de andere boulevard te bezoeken.
  • Sofa@Home bezoekt de klant thuis op een tijdstip dat het de klant uitkomt.
  • De klant kan gratis proefzitten op zes verschillende zitcomforts in de speciale demo wagen.
  • Met één van de zes verschillende zitcomforts stelt men het bankstel of hoekbank samen precies zoals de klant het wenst.
  • De kleuren worden in de woonkamer van de klant uitgekozen en volledig afgestemd op het reeds bestaande interieur.
  • De adviseurs van Sofa@Home zijn ervaren binnenhuisadviseurs en helpen bij het inrichten van de woonkamer.
  • Slechts acht weken later wordt de ‘custom-made’ bank of hoekbank thuis bezorgd

Nieuwsgierig geworden, of op zoek naar een fauteuil, loveseat, hoekbank of bankstel? Bezoek de website www.sofaathome.nl

 

bankstellen

 

Bankstellen kopen anno 2015 was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *