Betrouwbare meubelwinkels

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

meubelwinkelsMeubelwinkels

Meubelwinkels vinden is niet moeilijk, maar een betrouwbare meubelwinkel waar u goede zaken kunt doen is niet eenvoudig te vinden. En dan de keuze maken tussen een fysieke meubelwinkel of een internet meubelwinkel is wellicht nog lastiger. Mijn voorkeur is een internetwinkel en wel om de volgende redenen.

 

Voordelen Internetwinkel

 • U kunt op uw gemak kijken.
 • U wordt niet overgehaald om toch maar dat bankstel te kopen.
 • Geen last van verkooppraatjes.
 • Teruggave regeling i.v.m. de colportage wetgeving minimaal 7 dagen en bij veel internet meubelwinkels zelfs 14 dagen tot zelfs drie maanden.
 • Is het meubel beschadigd dan kunt u het zonder problemen weer terug sturen. Het is niet verplicht om het meubel af te nemen of te laten repareren.
 • U betaalt niets vooruit zodat u niet bang hoeft te zijn dat de meubelwinkel failliet gaat.
 • U kunt de meubels thuis neerzetten, kijken of het staat of op uw gemak voelen of het lekker zit.
 • In de meeste gevallen is dit voordeliger dan koop in een winkel omdat er minder overhead kosten zijn, zoals dure winkelpanden en verkooppersoneel.

Nadelen

 • U kunt niet van tevoren proef zitten en voelen of het bankstel goed zit.
 • In veel gevallen ontvangt u geen advies of u moet de meubelwinkel bellen.
 • Verpakkingsmateriaal wordt niet altijd meegenomen.
 • Spreek ook altijd even af, of het bankstel in de huiskamer wordt gezet.
 • Verder zou ik het niet weten. Mocht u nog wat aan deze lijst willen toevoegen, laat even een berichtje achter.

Waar zijn goede internet meubelwinkels te vinden?

Om u te helpen vindt u hieronder een kleine selectie van goede meubelwinkels op het internet. Ik zet er gelijk een link bij die u kunt aanklikken om even een kijkje te nemen.Home 24

Home 24 is een complete meubelwinkel waar u meubels, lampen en volop woonaccessoires kunt vinden. De meubels kunnen uit voorraad worden geleverd waardoor er een snelle levering is. De levering is gratis in tegenstelling met de meeste fysieke woonwinkels.

Daarnaast is Home 24 niet zomaar een internet woonwinkel, op dit ogenblik is het bedrijf zelfs marktleider in Duitsland.728x90 normal 7

DesignOnline24

Nog een jong maar wel dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van design meubels, verlichting en vloerkleden. Het bedrijf streeft naar een maximale klanttevredenheid en geeft een persoonlijke service. Behalve aan particulieren verkoopt dit bedrijf ook aan kantoren, horeca en andere bedrijven. Het artikel-aanbod wordt in een rap tempo steeds groter. Levertijden zijn in de meeste gevallen slechts twee tot drie werkdagen zowel in Nederland als België.

Flinders

Flinders is in 2011 en 2012 uitgeroepen tot de beste woonwebshop tijdens de Sanoma Woon Awards. U vindt hier meer dan 10.000 meubels, lampen, vloerkleden en accessoires. Daarbij rekent het bedrijf geen verzendkosten in Nederland en heeft het duidelijke voorwaarden. Het personeel kunt u telefonisch bereiken en is zeer behulpzaam en deskundig te noemen. Of u nu meubels van Pastoe of Gelderland zoekt, een kijkje op deze site is zeer de moeite waard. 

Woonexpress

Een mooie collectie meubels en andere producten voor in huis. Tegen zeer betaalbare prijzen.

 

Betrouwbare meubelwinkels was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *