Binnen uw budget meubels kopen

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Uw interieur heeft zo nu en dan een opfrisbeurt nodig. Dit komt doordat het dagelijks wordt gebruikt. Daarbij komt dat meubels, vloerkleden, verlichting en accessoires trendgevoelig zijn. De ene stijl heeft daar wat meer mee te maken dan de andere, maar het feit blijft dat op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Maar hoeveel wilt of kunt u uitgeven en wat voor meubels heeft u dan nodig? Binnen uw budget meubels kopen kunt u doen door van te voren een plan te maken.

Binnen uw budget meubels kopen? Bekijk uw situatie!

Wanneer u geen rekening hoeft te houden met financiële factoren, kunt u gaan voor kwaliteit en uw interieur invullen naar uw smaak en stijl. Maar er zijn vandaag de dag genoeg mensen die een aanschaf niet kunnen doen wanneer zij daar behoefte aan hebben. Dit kan natuurlijk komen door de crisis, doordat zij niet meer werken, hoge vaste lasten hebben. Er zijn dus bepaalde omstandigheden waardoor mensen in een financieel onzekere fase zitten.

Wanneer uw financiële situatie een rol speelt, Komen er vragen bij het kopen van nieuwe spullen voor uw interieur:

  • Zal ik kijken naar kwaliteit, zodat ik wat minder uit hoef te geven?
  • Zal ik het kopen uitstellen totdat ik wat meer zekerheid heb?
  • Zijn er manieren om toch kwaliteit te kopen zonder dat ik veel betaal?
  • Budget meubels kopen

Kijkt u naar de prijs of kwaliteit?

budget meubels kopenBinnen uw budget meubels kopen? Waar kijkt u dan naar? We nemen een bankstel als voorbeeld. Een bankstel is een item in het interieur dat vaak wordt gebruikt. Het is een plek waar uw tot rust komt. Kijkt u naar de prijs of naar de kwaliteit? De kwaliteit van de materialen, de vulling van de kussens en het leer dat erop verwerkt wordt, heeft nu eenmaal een bepaald prijskaartje. Waar u bijvoorbeeld naar kunt kijken is voor een kwalitatief goede stof in plaats van leer. Een goede kwaliteit leer is een kostbaarder verhaal dan stof en er zijn zeer sterke stoffen die kwalitatief goed zijn en toch betaalbaar. Mijn advies is te kiezen voor een goede kwaliteit bankstel, vullingen en stof. U kent de gezegde wel : Goedkoop is (vaak) duurkoop!

In zijn geheel of in fases meubels kopen

Als u er de ruimte voor heeft is het heerlijk om uw interieur in zijn geheel in een nieuw jasje te steken. Het is tenslotte een plek waar u heerlijk uzelf kunt zijn, met vrienden en familie bent en kunt genieten zeker nu de koude tijden er weer aankomen.
Bent u wat voorzichtiger omdat u op dit moment financieel beperkt bent? Dan adviseer ik u om een plan te maken van wat u met het interieur wilt en dit in stappen aan te schaffen. U kunt dus beter stap voor stap kwaliteit meubels kopen en daar wat langer over doen om het aan te schaffen, dan kiezen voor weinig kwaliteit meubels en er later spijt van krijgen. Laat u alvast inspireren!

Kwaliteit voor een goede prijs

Kiest u voor kwaliteit, en wilt u binnen uw budget meubels kopen? Dan hoeft het niet zakken met geld te kosten. Dan zijn er diverse factoren waar u op kunt letten.

Binnen uw budget meubels kopen en kijken naar prijsopbouw

Binnen een collectie meubels zien we vaak een prijsopbouw. Dit kan te maken hebben met:

  • Merk
  • Complexiteit van het vervaardigen van het meubel
  • Type bekleding
  • Extra opties (zoals biezen of houten details aan een bank).

Stel dat u kiest voor een bankstel met een goede stof, zonder extra opties. Dan krijgt u al een heel ander prijskaartje dan dat u kiest voor goed leer, houten accenten, contrastbiezen en verstelbare hoofd- en voetsteunen. Of u kunt eens in de zoveel jaar een bankstel kopen en u niet druk maken om de prijskaart die eraan hangt. Het mooie is dat er dus voor ieder wat wils is.  Binnen uw budget meubels kopen of er net iets er buiten gaan, als eind doel willen we eigenlijk allemaal het zelfde, heerlijk ontspannen leven in een naar eigen smaak ingerichte woonomgeving.

Geschreven door Faisca van der Kleij

 

Binnen uw budget meubels kopen was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
One comment to “Binnen uw budget meubels kopen”
One comment to “Binnen uw budget meubels kopen”
  1. Ik ben dol op Chesterfield meubelen. Ze zijn juist niet trendgevoelig. Het zijn alleen vrij prijzige meubels. Daarom zitten we te kijken bij vintage of tweedehands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *