Dure stoeltjes, deel2

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

boot in Venetiè | Dure stoeltjes Ik ben aan het aftellen moet ik bekennen. Aftellen naar het moment dat we met het hele gezin weer op vakantie gaan, en natuurlijk is onze bestemming weer Italië. En daarom geef ik u dit keer trends in design uit Italië, het wordt een lijstje met 5 punten. Daar gaan we!

1 natuurlijke materialen

In 2022 zullen we een focus zien op natuurlijke materialen, vooral in ruimtes zoals woonkamers. Trends in woonkamerdesign weerspiegelen de revolutie tegen ‘snelle mode’, en in plaats daarvan is design nu gericht op een lange levensduur en tijdloosheid. Natuur is in!

2 zwarte accenten

Zwarte accenten en hardware zullen een populaire thuistrend zijn dit jaar. Het is zelfs een geweldige manier om wat contrast toe te voegen aan een meer minimalistische ruimte. Tips: kies lichte, neutrale kleuren voor de belangrijkste elementen van uw ruimte en gebruik zwarte accenten om diepte aan de ruimte toe te voegen.

3 veelzijdige ruimtes

De pandemie heeft ons ertoe gebracht het belang van ons huis te erkennen als een plek om te rusten en de batterijen dagelijks op te laden. We zullen de vraag naar veelzijdigheid in het huis blijven zien, waar één ruimte kan worden veranderd en gebruikt worden voor meerdere activiteiten.

4 mix van donker en aarde

In 2022 zullen we een verschuiving zien van donker en humeurig naar rijk en diep. We zullen verschillende tinten bruin, koper, aardetinten in het spel zien komen met een mix van zwart en grijs. Ook hier geldt dus; natuur is in!

5 groen in huis

Kamerplanten hebben een kalmerend effect en bevorderen schone lucht. We kunnen meer levende muren en hangende planten verwachten, zowel in voorzieningen als in woonprojecten. En voor de derde keer: natuur is in!

Nou, u bent weer bij. Wilt u aan het herinrichten gaan, kan uw woning een oppertje gebruiken? Neem deze Italiaanse trends dan ter harte, en u zult ongetwijfeld met een lekker mediterraan gevoel op bank zitten als u klaar bent!

Dure stoeltjes, deel2 was last modified: juni 21st, 2022 by Kim Sneijder