Goede voornemens voor uw interieur

goede voornemens
De jaarwisseling zit er aan te komen en zo’n start van een nieuw jaar gaat meestal gepaard met goede voornemens. Heeft u daarbij ook gedacht aan goede voornemens omtrent uw interieur?

Goede voornemens en Veranderen  van iNTERIEUR

Als we eerlijk zijn, zijn er gedurende een heel jaar regelmatig momenten. Waarop we dingen in ons interieur best wel eens zouden willen veranderen of vernieuwen.
 Dat kan gaan om die lelijke beschadiging op uw fauteuil. Misschien wilt u dat laten repareren. Of misschien wilt u uw bank laten reinigen, wilt u uw garderobe uitbreiden, omdat die tijdens de feestdagen opnieuw te klein blijkt. En tijdens diezelfde dagen is wellicht de eethoek ook veel te petieterig gebleken.

Goede voornemens voor het nieuw jaar

Wat de reden ook is, het starten met goede voornemens voor het nieuw jaar is een mooie bezigheid. Het is fijn om na te denken. Over wat uw interieurwensen voor het aankomende jaar zijn en hoe en waar u deze zou willen realiseren.

Het plannen van goede voornemens en IDEEËN opdoen

Plannen om uw interieur te veranderen kunnen ontstaan omdat u gaat verhuizen, uw hele kamer opnieuw wilt inrichten of misschien slechts één meubelstuk vervangen. Belangrijk dan is het om ideeën op te doen. U krijgt dan zicht op nieuwe collecties, nieuwe mogelijkheden. Maak kennis met nieuwe stijlen, met populaire meubels en u komt vast tot de ontdekking dat de kleuren zijn veranderd sinds de vorige keer dat u zich met uw interieur bezig hield.

Het probleem van inspiratie opdoen

Het opdoen van inspiratie kan echter ook een ‘probleem’ met zich mee brengen. Misschien ziet u zoveel dat u ‘door de bomen het bos niet meer ziet’. Door de vele mogelijkheden kn u moeite hebben om het geheel te blijven overzien. Of moeite hebben deze nieuw opgedane inspiratie  te combineren met het deel van uw interieur dat u behoudt.

Wat voor interieurplan spreekt u aan?


Vaak wordt er voor gekozen zelf een tekening te maken of toch, enigszins op de gok, een interieur samen te stellen vanuit losse onderdelen die u aanspreken. Maar of dit ook als geheel ‘werkt’, of dit past in de ruimte en indeling zoals u deze voor ogen hebt, is een tweede.

 

Webshop van Kijk op meubelen

Kijk op meubelen heeft een webshop met een ruim assortiment aan meubels geselecteerd, met niet te veel, en zeker niet te weinig woonmeubels en accessoires, in diverse stijlen die in elk interieur passen!
Ook is hier genoeg informatie, adviezen en tips te vinden over het repareren (denk aan bijvoorbeeld  een bank waar het zitgedeelte opgevuld kan worden) en reinigen van meubels, want niet elk meubel, zoals een bankstel of meubels van hout, hoeft vervangen te worden. Soms is een kleine meubel reparatie of reiniging nodig, zodat het er weer als nieuw uitziet en weer heel wat jaren mee kan!

Goede voornemens voor uw interieur was last modified: oktober 20th, 2016 by Ferry de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *