Goedkope bankstellen

Gemiddelde leestijd: < 1 minuut

goedkope bankstellen

Goedkope bankstellen zijn volop te koop waardoor de keuze: uw huidige bank te laten repareren of vervangen, best moeilijk kan zijn. Om een juiste keuze te maken heb ik hier de voor- en nadelen bij elkaar gezet.

 

GOEDKOPE BANKSTELLEN UIT AZIË

Goedkope bankstellen komen voornamelijk uit China, Korea en Aziatische landen waar de lonen en materialen spotgoedkoop zijn. De meeste arbeiders werken voor 20 tot 40 euro per maand en dat zonder negen tot vijf mentaliteit. Natuurlijk is het leven goedkoper in deze landen dan bij ons. Maar evengoed is het vaak veel te weinig om een normaal bestaan te kunnen leiden.

KWALITEIT VAN GOEDKOPE BANKSTELLEN

De kwaliteit van goedkope bankstellen laat natuurlijk te wensen over. Bezuinigen op materiaal en mensen leveren voor het oog misschien een mooi bankstel op, maar een lange levensduur kunt u niet verwachten. Tijdens mijn werk als stoffeerder zie je dan toch dat er in plaats van vijf nosagveren per zitplaats er slechts drie worden gebruikt in combinatie met goedkope singels. Of dat er in plaats van een minimale SG 35 polyether er een polyether met een infuriere SG 25 is gebruikt.

LEVENSDUUR VAN GOEDKOPE BANKSTELLEN

De levensduur van goedkope bankstellen is vaak niet meer als één tot drie jaar. Afhankelijk van de eisen die je stelt voor het zitcomfort. Sommige mensen zijn met weinig tevreden en kunnen dan wat langer met een goedkope bank doen.

HET IS EEN KEUZE MAAR DOE HET BEWUST

Sommige mensen willen graag regelmatig iets nieuws kopen en vinden het leuk om met een goedkoop bankstel hun interieur op te pimpen. Andere mensen hebben het geld niet om een goed bankstel te kopen en moeten een jaar of langer sparen om een goedkoop bankstel te kunnen kopen. Ondanks dat het dan een goedkoop bankstel is zijn de verwachtingen wel hoog gespannen.

WAT WORDT ER VERDIENT AAN GOEDKOPE BANKSTELLEN

Bedenk dat er aan een bankstel verdient moet worden. Een normale winstmarge is al gauw 100% of meer. Stel dat een winkelier een bank inkoopt voor 300 euro zal hij de bank voor 600 euro of meer willen verkopen. Niet omdat een winkelier gauw rijk wilt worden maar omdat de lasten gigantisch hoog zijn. Van die 300 euro inkoop moet het materiaal worden ingekocht, arbeidskrachten worden betaald en het transport. U begrijpt dat de werkelijke waarde van een nieuwe bank zo laag is dat u er eigenlijk geen kwaliteit van kan verwachten. Hou er rekening mee dat u na een paar jaar toch weer aan een nieuwe bank toe bent.

 

 

Goedkope bankstellen was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Goedkope bankstellen”
2 comments to “Goedkope bankstellen”
  1. ik heb een Natuzzi bankstel 20 jaar en begin nu te zoeken voor stof stof is nog steeds goed alleen op de naden na die scheuren nu door het niet normaal gaan zitten maar erin vallen dus mag ik zeggen dat dit een een goede keus is geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *